Connect with us

stoplekto

Στο 93′ ο Ηρακλής Ελευσίνας 1-0 τον Ακράτητο

Published

on

Κάτι παραπάνω από νίκη ήταν αυτό που σημείωσε ο Ηρακλής Ελευσίνας σήμερα(11/11) στο «Γ. Ρουμελιώτης». Η ομάδα του Μιχάλη Κατσάφαρου παίζοντας ψυχωμένα και αν και με παίκτη λιγότερο, καθώς είχε αποβληθεί στο 84′ ο Πατσιονίδης Κ.(2η κίτρινη),  λύγισε στο 93’ με 1-0 τον απαρηγόρητο Ακράτητο και με το τρίτο του συνεχόμενο «τρίποντο» ατενίζει με πιο αισιοδοξία το μέλλον.

Δυο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο έμελλε να κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης, o καθένας για διαφορετικό λόγο. Στο 54’ ο Ακράτητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανασίδη από τον Κάτσο, αλλά ο νεοεισελθών Τσιγγόπουλος που είχε μπει στο ματς στο ημίχρονο,  δεν μπόρεσε να νικήσει από τα 11 βήματα τον Τζωρτζινάκη που απέκρουσε.

Αντίθετα «χρυσή» αποδείχτηκε η αλλαγή του  Γκόρου για τον Ηρακλή, καθώς στο 93’ με κεφαλιά χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Στη φάση του γκολ είχε προηγηθεί δοκάρι του Κατσάφαρου.

Διαιτήτεσε ο Δημητρόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τζωρτζινάκης, Τζαφέρης, Κάτσος(93’ Λάμπρου), Σκαματζούρας, Πατσιονίδης Β, Πέππας, Μουράτι, Κόρμαλης, Κώνστας(74’ Κατσάφαρος), Γεωργιάδης(62’Γκόρος), Τσεβάς(87’ Πατσιονίδης Κ.).

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Ξενάκης, Ρόδης Δ, Θοδωρής, Ρόδης Λ, Σιακαβάρας(46’Τσιγγόπουλος), Πλαβούκος, Μανασίδης, Κουκούλης, Παρασίδης, Βασιλείου(68’Λούντζης), Σερέπας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply