Connect with us

stoplekto

Στο 92’ η Χαραυγή 1-0 τον Ήφαιστο Σκόρερ ο Ηλιόπουλος

Published

on

 

Η νίκη ήλθε για την Χαραυγή έστω και καθυστερημένα (92’) και με αυτόν τον τρόπο αποδόθηκε δικαιοσύνη , αφού η ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου ήταν καταφανώς ανώτερη από τον Ήφαιστο και επικράτησε δίκαια υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα  .Βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και στο 89’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και να πάρουν αυτοί τη νίκη.

ΟΙ Χαραυγιώτες επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και πίεσαν τους αντιπάλους τους που είχαν τον γκολκίπερ Γεωργόπουλο σε μεγάλη μέρα . Ο τελευταίος αντέδρασε σωτήρια στο 26΄ σε μακρινό σουτ του Ηλιόπουλου, στο 46’ σε κεφαλιά εξ επαφής του Τούρλου, στο 78’ σε τετ- α- τετ με τον Φασιλή στο 81΄ σε σουτ του Γρούνη.

Επίσης οι γηπεδούχοι  έχασαν ευκαιρίες  με τον Πεκόφ 43’ , 69’, Ηλιόπουλο 44’, Γρούνη 58’ , 81’ ( μόλις άουτ).

Στο 92΄ η Χαραυγή βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα . Από δεξιά ο Φασιλής έπιασε  σέντρα και ο επερχόμενος Ηλιόπουλος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα μέσα σε αποθέωση

Ο Ήφαιστος από την πλευρά του έπαιξε με μαζική άμυνα και αντεπιθέσεις , αλλά οι παίκτες του φάνηκαν κουρασμένοι . Θα μπορούσαν πάντως να σκοράρουν σε δυο περιπτώσεις με τον Σιδηρόπουλο στο 41’ και στο 89’ που πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα, ελάχιστα άουτ.

Στο 44’ ο Κεσανίδης βγήκε γρήγορα από τα αριστερά και μάλλον από κανονική θέση , αλλά  υποδείχτηκε οφσάιντ από τον βοηθό Τζιλίρη.

Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν είχε λάθος σφυρίγματα και ήταν ακριβοδίκαιη . Διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι  « κόβοντας τον αέρα» των ποδοσφαιριστών από την αρχή . Θα μπορούσε βέβαια σε μια περίπτωση στο 16’ να δείξει ακόμα και κόκκινη κάρτα στον Φασιλή  όταν απώθησε τον Γκογκομήτρο , αλλά ήταν φανερό ότι ήθελε να ολοκληρώσει «αναίμακτα » το παιχνίδι και να μην το χαλάσει απο την αρχή…

ΧΑΡΑΥΓΗ: Δεληγιάννης, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Αβανίδης, Τούρλος, Καστράτι, Φασιλής (84’ Μαμφρέδας), Θεοδωρίδης (56΄λ.τρ. Μιφτάρι), Γρούνης,Ηλιόπουλος 93’λ.τρ. Καρβούνης) , Πέκοφ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος (92’ λ.τρ. Γκίλας), Κεσανίδης, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος, Σιδηρόπουλος, Τζιώτης (52’ Πήττας), Σκόνδρας (62’ Σβόλης), Μαναριώτης , Καρακασίδης (74’ Κρίστο), Μυλωνάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply