Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στο ‘Σίτι’ και επίσημα ο Λεοντίου-Παλτόγλου : «Το παν για να ανέβει η ομάδα»

Published

on

Η μεταγραφή του Σωτήρη Λεοντίου στο Αιγάλεω πήρε σάρκα και οστά όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό αφού σήμερα το  απόγευμα ο έμπειρος μέσος ανακοίνωση από την διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Η διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 31χρονου μέσου Σωτήρη Λεοντίου.

Η διοίκηση του Συλλόγου με μοναδικό γνώμονα την ενίσχυση του Αιγάλεω φρόντισε να κάνει μια ακόμη υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής και να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία μια μεγάλη μεταγραφή.

Η απόκτηση ενός παίκτη με την αγωνιστική αξία και εμπειρία του Σωτήρη Λεοντίου ισχυροποιεί σε μέγιστο βαθμό την ομάδα μας που συνεχίζει ακάθεκτη και προσηλωμένη στον στόχο της ανόδου.

Ο Σωτήρης Λεοντίου  ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού όπου  το 2002 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε στους «πράσινους» έως το 2012 έχοντας περάσει ως δανεικός από Μαρκόπουλο, Προοδευτική, Καβάλα και Ηλιούπολη. Μετά τον Παναθηναϊκό επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Απόλλων Σμύρνης με τον οποίο και κέρδισε την άνοδό στην Superleague (2013), ακολούθησε ο Φωστήρας (2014), ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2014 αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό (Γ Εθνική).

Παλτόγλου : «Θα κάνουμε το παν για να ανέβει η ομάδα»

Στο μεταξύ στο περιθώριο της παρουσίασης του ποδοσφαιριστή, ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Γιάννης Παλτόγλου δεν δίστασε να αναφερθεί στην ομάδα και στους στόχους της λέγοντας:«Καλωσορίζουμε τον Σωτήρη Λεοντίου στο Αιγάλεω και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Εμείς ως διοίκηση θα κάνουμε το παν για να ανέβει η ομάδα με ότι κόστος συνεπάγεται αυτό. Αυτό που θέλω μόνο και το τονίζω στους φιλάθλους μας να είναι πιο κόσμιοι. Είναι κοροϊδία να δεχόμαστε τιμωρίες».

Λεοντίου : «Στόχος η άνοδος»

leontiou-aigaleoΟ Σωτήρης Λεοντίου στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αιγάλεω δήλωσε έτοιμος να προσφέρει και να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξα η διοίκησης του City.  Ο έμπειρος άσος  δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Αιγάλεω. Η διοίκηση και οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλανε και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ με την φανέλα του.

Είναι κρίμα για μια ομάδα με την ιστορία του Αιγάλεω να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ να κάνουμε φέτος το πρώτο βήμα και να φθάσουμε την ομάδα εκεί όπου πραγματικά τις αξίζει να βρίσκετε. θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου να φανώ  αντάξιος για αυτούς τους ανθρώπους που με επέλεξαν να είμαι στην ομάδα.

Εύχομαι ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Με την βοήθειά τους σίγουρα θα καταφέρουμε πολλά. Αυτό που θέλω να τους πω είναι πως θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους».

Αισιοδοξία για άνοδο

Αισιόδοξοι για την συνέχεια της χρονιάς εμφανίστηκαν οι αντιπρόεδροι των «κυανόλευκων» Ευθύμιος Μαξακούλης και Αντώνης Τιρτιράκης…

Ο Ευθύμιος Μαξακούλης δήλωσε «Είναι χαρά μου που βρίσκεται εδώ ο Σωτήρης. Ο Λεοντίου είναι ένα μεγάλο όνομα για το ποδόσφαιρο, αλλά η οικογένεια του Αιγάλεω αξίζει να έχει τέτοιες μεταγραφές και τέτοια ονόματα γιατί και η αξία του είναι για μεγάλα σαλόνια. Εμείς είμαστε εδώ να στηρίξουμε το Αιγάλεω και να φθάσουμε στα επίπεδα όπου ανήκει το Αιγάλεω.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου. Έχει δείξει την αγάπη του αλλά πρέπει να έχουμε και την εξυπνάδα γα να μην δεχόμαστε τιμωρίες. Είμαστε εδώ, στηρίζουμε την οικογένειά μας με μεγάλα ονόματα και μεταγραφές και προχωράμε» για να συμπληρώσει ο Αντώνης Τιρτιράκης «Οι μεταγραφές συνεχίζονται και θα φθάσουμε το Αιγάλεω εκεί που του αξίζει. Στόχος μας είναι η άνοδος και μόνο αυτή σε όλα τα επίπεδα».

Χρυσούλας : «Το Αιγάλεω θα επιστρέψει εκεί που του αξίζει»

Ο Γενικός Αρχηγός του Αιγάλεω, Φώτης Χρυσούλας αναφερόμενος στην μεταγραφή του Λεοντίου τόνισε «Το Αιγάλεω είναι πολύ μεγάλη ομάδα και κατάφερε να πάρει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή που λέγεται Σωτήρης Λεοντίου. Δεν χρειάζεται να δώσει διαπιστευτήρια ο Σωτήρης. Είναι ένας πασίγνωστος ποδοσφαιριστής. Ένα ακέραιο παιδί πάνω από όλα. Εγώ τον γνωρίζω πολλά και χρόνια και το έχω ζήσει ως αντίπαλο και στις καλές εποχές και πιστεύω πως θα επανέλθουμε στις καλές εποχές. Πιστεύω πως όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά και το Αιγάλεω θα επιστρέψει εκεί όπου του αξίζει. Και αυτό που του αξίζει είναι να κάθε χρόνο να ανεβαίνει κατηγορία. Με μια διοίκηση  που είναι υγιείς, ανθρώπους που αγαπάνε το Αιγάλεω. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να έρθει εκεί όπου ανήκει και αυτό που της ανήκει σε βάθος χρόνου είναι η Α Εθνική. Αυτός είναι στόχος  και αυτό είναι το όνειρο ολόκληρου του Αιγαλιώτικου λαού».