Connect with us

8ος Όμιλος

Στο… πόδι η Αλικαρνασσός-Πρωταθλητής ο Ηρόδοτος

Published

on

Ο Ηρόδοτος αποτελεί την ομάδα που θα βρεθεί στο μεγάλο μπαράζ με τις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Football League. Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη επικράτησε μέσα στο Ατσαλένιο με 0-1 του ΠΟΑ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Αιγάλεω κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα

Η σταθερότητα, και η δικαίωση για τη δουλειά που γίνεται από το διοικητικό τμήμα ήταν τα μυστικά της επιτυχίας που ουσιαστικά δίνουν το πρωτάθλημα το καμάρι της Νέας Αλικαρνασσού.

Από την άλλη, ο ΠΟΑ θα κληθεί να παλέψει προκειμένου να κερδίσει την παραμονή.

Στο 9′ ο Ντάμπος έκανε το σουτ από πλάγια θέση όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 13′ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Πατινιώτη. Στο 23′ το σουτ του Μωραϊτη δεν βρήκε στόχο με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στο 23′ θεωρώντας ότι κακώς ανακόπηε ο Φραγκουλάκης ως οφσάιντ. Στο 32′ οι αμυντικοί του Ηροδότου ανέκοψαν τον Ντάμπο, για να φτάσουμε στο 49′ όπου έγινε το 1-0. Μετά από σουτ του Μελισσόπουλου ο Μωραϊτης σκόραρε στην επαναφορά. Στο 69′ ο ΠΟΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Λυδάκης γύρισε τη μπάλα και ο Τριανταφύλλου με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Πατινιώτης, Ντάμπος (65′ Λυδάκης), Παπαδομιχελάκης, Βρετός, Χαρίτος, Φραγκιαδάκης, Πετράκης (72′ Μπέρκης), Τριανταφύλλου, Τζανής (79′ Γιαλιτάκης), Ρουμπάκης

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Μπαλάφας, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (64′ Καρατζάογλου), Αργκιλέσι (79′ Παναγιωτάκης), Μελισσόπουλος (89′ Καργιωτάκης), Ετόφ, Φραγκιαδάκης, Μωραϊτης (74′ Γαρεφαλάκης).