Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στοχεύει ψηλά η Ηλιούπολη

Published

on

Ασφαλώς οι στόχοι που θέτει ο Γ.Σ. Ηλιούπολης θα πρέπει να είναι υψηλοί αφού η συγκεκριμένη ομάδα έχει. μάθει να πρωταγωνιστεί. Παρ’ όλα αυτά, η νέα διοίκηση Κατόπη χαράζει διαφορετική πορεία τους τελευταίους μήνες αφού δείχνει ότι ο «Ήλιος» θα στηριχτεί ως επι τω πλείστον σε ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Αυτό αποτυπώνεται και από την δήλωση που παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος τονίζοντας χαρακτηριστικά:
Κληρωθήκαμε σε έναν δύσκολο όμιλο όμως σκοπός μας είναι να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδες ωστόσο πιστεύουμε στις δυνατότητες του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών μας.

Σκοπός του Γ.Σ. Ηλιούπολης είναι να πραγματοποιήσει μια πορεία ανάλογη της περσινής και εάν μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο.
Σημαντικό για εμάς είναι ότι ο σύλλογος απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και στόχος είναι κάποια στιγμή να αγωνιστούν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και να πετύχουν τους στόχους τους.

foto sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply