Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στους ‘4’ ο Χαραυγιακός, 5-4 στα πέναλτι το Καματερό

Published

on

Την πρόκριση στην ημιτελικη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγυρίζει ο Χαραυγιακός ο οποίος μετά από ένα συγκλονιστικό ματς επικράτησε με 4-5 στη διαδικασία των πέναλτι του Καματερού.

Στο α’ μέρος ο Χαραυγιακός πατούσε καλύτερα σε γενικές γραμμές και προηγήθηκε με σουτ του Νίκου Μπιρμπιλή μέσα από την περιοχή στο 13′.

Στην επανάληψη, το Καματερό ανέβηκε και κατάφερα να πετύχει μια σπουδαία ανατροπή που δεν αρκούσε ωστόσο για να πάρει την πρόκριση. Στο 60′ ο Κοντόσταυλος έφτασε κοντά στο 1-1 όμως σημάδεψε το δοκάρι, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ισοφαρίζει στο 86′ με σουτ του Νταντί. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 80′ είχε αποβληθεί για τους φιλοξενούμενους ο Ράμμος με δεύτερη κίτρινη.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με το σωματείο των δυτικών προαστίων να παίρνει το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Τουγντζούγλου στο 93′. Λίγα λεπτά αργότερα, ακυρώθηκε γκολ του Βασιλείου για τους γηπεδούχους ως οφσάιντ, με τους ανθρώπους του Καματερού να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητικό τρίο.

Παρ’ όλα αυτά ο Χαραυγιακός δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 103′ με τον Φωστέρη 2-2, μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα. Πάντως σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν υποπέσει σε επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα, Μητρούση, με το διαιτητή του αγώνα να δείχνει ‘παίζεται’.

Για τον Χαραυγιακό σκόραραν οι Μπίτιλης Κολοβός, Ντακόβ, Κωνσταντίνου, Χατζηπαναγιώτης, ενώ για το Καματερό σκόραραν οι Βασιλείου, Αθανασόπουλος, Κοντόσταυλος, Μητρούσης και ασχότησε ο Ξενάκης.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος) Μητρούσης, Κοντόσταυλος, Ξενάκης, Καλογερόπουλος Ι., Μπούγιας, Παναγιωτόπουλος, Ντατίς, Παππάς, Αθανασόπουλος, Μποζάς (64′ Βασιλείου), Άγκολι (54′ Καλογερόπουλος Γ.).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Χαρίσης, Ζαρίφης (69′ Ντακόβ), Χαρισάκης, Ράμμος, Μπριμπιλής, Τουγοντζόγλου, Κουντουριώτης (84′ Κολοβός), Φωστέρης, Χατζηπαναγιώτης, Μπιτιλης, Τσιγαρίδας (73′ Κωνσταντίνου).