Connect with us

stoplekto

«ΣΤΟΠ» από τον Τριφυλλιακό στη Τερψιθέα

Published

on

Σπουδαία νίκη για τον Τριφυλλιακό που επικράτησε 1-0 της αήττητης για 13 αγώνες Τερψιθέας στα Μελίσσια. Οι παίκτες του Γιώργου Κατσαρού έκαναν κατάθεση ψυχής, στάθηκαν τυχεροί και χάρη στους Βασιλόπουλο-Βασιλειάδη πήραν το τρίποντο της αγωνιστικής. Κάπως έτσι, έφτασαν τους 22 βαθμούς στη δέκατη θέση και παράλληλα «γκρέμισαν» από την κορυφή του τρίτου ομίλου το συγκρότημα του Κώστα Βλάχου που «έπεσε» δεύτερο μένοντας στους 45 πόντους, στο -1 από τα Πετράλωνα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 51′ με εξαιρετικό βολέ ο Βασιλόπουλος, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ο Βασιλειάδης και η άμυνα του χρειάστηκε να επέμβουν για να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία. Επίσης, στο 18′ ο Χατζηστεφάνου είδε το δοκάρι να σταματά την προσπάθεια του, όπως και ο Τσακλάνος στο 56′ που επιχείρησε ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ από τα δεξιά. Τέλος, στο 70′ σημειώθηκε η φάση του αγώνα, με τον διαιτητή Αλάμπεη να υποδεικνύει πέναλτι αρχικά σε ανατροπή του Κοτζαμάνη, όμως ο επόπτης διόρθωσε την απόφαση του νεαρού ρέφερι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλάμπεης Γ., Παναγιωτάρας Γ., Γενναίος Ν.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Νικάκης, Γούμενος, Γκούντος, Ρέντζελος, Πετρακάκης (73’ Κατσούλης), Βασιλόπουλος, Τριανταφύλλου, Αγγελόπουλος.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Μυλωνάς, Δρακούλης, Γραμματικόπουλος, Μπελέρης, Ματσάγγος, Τσιρόπουλος (54’ Κοτζαμάνης), Τσακλάνος, Σκουμπουρδής, Νίκου (61’ Παγιαβλάς), Χατζηστεφάνου.