Connect with us

4ος Όμιλος

Στον τελικό του Ε.Δ. & Σ.Α. η Ελληνική Αστυνομία, 4-1 την Πυροσβεστική

Published

on

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τον 1ο ημιτελικό του πρωταθλήματος Ε.Δ. & Σ.Α. η Ελληνική Αστυνομία κέρδισε το Πυροσβεστικό Σώμα με 4-1. Η ποιότητα και το πάθος ξεχείλισε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τις δυο ομάδες να δείχνουν ότι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν θέαμα. 
Το Πυροσβεστικό Σώμα προηγήθηκε με ωραίο πλασέ του Στέλιου Γιαννακόπουλου, όμως η γρήγορη είσοδος των Τζανέτου και  Τσίτσαρη στο 30′ είχε σαν αποτέλεσμα η Ελλάς να βελτιώσει την εικόνα της και να φτάσει στην ισοφάριση 8 λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, ο Μπάκας κράτησε τον Ταμπάκη και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών με τον Σάκη Τζανέτο που ανέλαβε την εκτέλεση  να ισοφαρίζει σε 1-1.Στο 2ο ημίχρονο η υπεροχή της ΕΛ.ΑΣ. ήταν εμφανής με αποτέλεσμα να σημειώσει ακόμη δυο τέρματα με τον Ταμπάκη (55′,85′) και ένα με τον Μπουγάτσια (65′) και να κλειδώσει τη νίκη στέλνοντας την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο τελικό για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια της διοργάνωσης. Αντίπαλος στο μεγάλο… ραντεβού θα είναι η Πολεμική Αεροπορία με παίκτες που κοσμούν τα γηπεδα της Superleague και Football League. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ομάδα κέρδισε στον άλλο ημιτελικό το Στράτο Ξηράς με 4-3 με γκολ από τον Καρανίκα (που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα) Σεντεμέντε Τζαβαλιά και Μακρίδη.
Ο Μεγάλος Τελικός θα φιλοξενηθεί στα Φιλιατρά Μεσσηνίας την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στις 18:00 στο γήπεδο της Εράνης ενώ ο μικρός τελικός στο γήπεδο Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι στις 9:30 της ίδιας μέρας όπου Στρατός Ξηράς και Πυροσβεστική θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο.
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ:(Τσιάνος) Λυμπερόπουλος, Μπάκας Α (50’Καψής).,Μπάκας Γ.,Ψύχος,Μουρίκης,Παινεσης,Παυλεας (71’Μουστάκης),Συμεωνίδης(25’Κατσίκαρος),Γιαννακόπουλος (43’Ζέρβας),Μαστρογιάννης, Ζουμπουρλής
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:(Τσιμπάκης) Γιώρας,Μπαξεβάνης (30′ Τζανέτος), Μητροφάνης, Στεργιάκος, Πάνου (65’Καρακάσης), Σαμάρας (75’Ασλανίδης), Ταμπάκης, Ντόσκας, Μπουγατσιάς, Γκιόλας(30’Τσίτσαρης),Παπανδρέου