Connect with us

stoplekto

Στον Πυθαγόρα ο Βασιλειάδης

Published

on

Την τρίτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Πυθαγόρας στα πλαίσια της καλοκαιρινής του ενίσχυσης. Μετά τους Τορνάρη και Δαμίγο, στους Περαματιτες θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα ο 25χρονος αριστερός μέσο Λευτέρης Βασιλειάδης, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Θα γίνουν ακόμη μερικές κινήσεις για να κλείσουν τα κενά στο ρόστερ και ώστε ο Πυθαγόρας να είναι “πάνοπλος” για την έναρξη της προετοιμασίας στις 20/8 19.30 στο γήπεδο Περάματος. Οι παίκτες θα παραλάβουν το νέο τους αθλητικό υλικό και κατόπιν θα γίνει ανάλυση του προγράμματος της προετοιμασίας από τον προπονητή Δημήτρη Μάνσαλη.

Και φέτος ο σύλλογος θα παρουσιαστεί με μια ακρετά νεανική ομάδα,μια φιλοσοφία που ξεκίνησε από πέρσι και το ζητούμενο είναι να γίνει σωστό “πάντρεμα” των έμπειρων παικτών με τους πιο μικρούς.

* Επιστροφή στο παρελθόνμε ότι έχει να κάνει με την φανέλα της ομάδας του Πυθαγόρα, αφού η ριγέ ερυθρόλευκη επιστρέφει μετά από χρόνια. Σε αυτή την προσπάθεια η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται να ευχαριστήσει δημόσια τους σπόνσορες που είναι οι Γιώργος και Σίμος Τζώρτζογλου, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ανακατασκευών και διαμορφόσεων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς επίσης και τους Δημήτρη Καβαλαράκη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, που ασχολούνται με τη γυμναστική και συγκεκριμένα στο cross fit που διατηρούν την επιχείρησή τους στο Βοτανικό.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply