Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στον Ερμή Κορυδαλλού ο Τζανιδάκης

Published

on

Με την έναρξη του Αυγούστου , ήρθε άλλη μία σπουδαία μεταγραφή για Ερμή Κορυδαλλού. Η διοίκηση με συντονισμένες ενέργειές κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή ενός από τα σημαντικότερα ονόματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον κορυφαίο νεαρό μεσοεπιθετικό Τζανιδάκη Αντώνη.

Ο Αντώνης με σημαντική παρουσία τόσο στην ομάδα του όσο και σε όλες τις ομάδες των μικτών Πειραιά, φτάνοντας να αγωνιστεί στο Στάδιο Καραΐσκάκη με την ομάδα της Περιφέρειας Αττικής, είχε γίνει “στόχος” αρκετών ομάδων υψηλότερων κατηγοριών οι οποίες επιθυμήσουν διακαώς την απόκτηση του. Με συντονισμένες ενέργειες όμως η διοίκηση απέκτησε τον ποδοσφαιριστή , δείχνοντας στο ίδιο πόσο πολύ ήθελε την συμφωνία μαζί του.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μετά την υπογραφή του δήλωσε

” Οι ενέργειες και η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι του Ερμή έγυραν την ζυγαριά υπέρ τους . Το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ερμής και πόσο βαριά είναι η φανέλα του ίσως είμαι ο τελευταίος που πρέπει να μιλήσει. θέλω να πω ότι ευχαριστώ προσωπικά τον Πρόεδρο του Ερμή κ. Πρέκα Κ. για όλα όσα έκανε και έδειξε προς το πρόσωπό μου.και να είμαι και εγώ αντάξιος των προσδοκιών της Διοίκησης.  Ελπίζω ότι και εγώ θα βάλω ένα λιθαράκι μαζί με τους συμπαίκτες μου ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας”.

 

Οι ενέργειες του Ερμή συνεχίζονται για την ενίσχυση της ομάδας , πάντα σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply