Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στον Απόλλωνα Χαλανδριου ο Αγκόλι

Published

on

Στην απόκτηση του Ιγνάτιου Αγκόλι προχώρησε ο Απόλλωνα Χαλανδρίου που επιστρέφει στο σύλλογο όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ιγνάτιου Αγκόλι (γεννηθείς στις 18/3/1993) στην ομάδα!

Γέννημα-θρέμμα Απόλλωνας, ο Ιγνάτιος έφυγε από την ομάδα μας σε πολύ μικρή ηλικία (15 ετών) -και αφού είχε πάρει παιχνίδια στο ανδρικό με προπονητή τον Λεωνίδα Μαρίνο- με προορισμό την ΠΑΕ Ατρόμητος, μία μεταγραφή που τότε δεν ήταν απλή υπόθεση, όχι τουλάχιστον όσο είναι σήμερα. Εφτασε στα πρόθυρα της πρώτης ομάδας, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο έπειτα από εισήγηση του τότε τεχνικού Γιώργου Δώνη, ωστόσο κάποια προβλήματα με τα χαρτιά του και το γεγονός ότι κάλυπτε θέση ξένου, δεν τον άφησαν να κάνει το μεγάλο άλμα.

Σε ηλικία 18 ετών παραχωρήθηκε δανεικός στον Ηλυσιακό (Γ’ Εθνική) και από εκεί στον Θρασύβουλο (Β’). Μένοντας ελεύθερος από τον Ατρόμητο, καθώς ο Δώνης που τον πίστευε πολύ ως ποδοσφαιριστή είχε πλέον αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου, έπαιξε στη συνέχεια σε Μανδραϊκό (Γ’), Ατρόμητο Πειραιά (Γ’) και Αστέρα Βάρης (Γ’), για να τον βρει η φετινή σεζόν ξανά στον Θρασύβουλο, που είναι αήττητος στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΔΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλες τις προαναφερόμενες ομάδες, ο Ιγνάτιος (ως αμυντικός χαφ) κατείχε θέση βασικού.

«Είμαι Απόλλωνας και νιώθω πολύ συγκινημένος που επιστρέφω στην ομάδα μου. Ανυπομονώ να ξαναζήσω τη χαρά του να παίζει κανείς ποδόσφαιρο», τα λίγα λόγια του Ιγνάτιου στο apollonhalandriou.gr, δείγμα ενός συγκροτημένου χαρακτήρα, που πιστεύουμε ότι ταιριάζει απόλυτα στη φυσιογνωμία του Απόλλωνα και στο κλίμα των αποδυτηρίων.