Connect with us

stoplekto

Στον Ήφαιστο ο Γκογκομήτρος

Published

on

Μια ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ήφαιστος . Απέκτησε τον 29χρονο ανασταλτικό μέσο Παναγιώτη Γκογκομήτρο με τεράστια εμπειρία στον χώρο αφού έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό , Ηρακλή Ψαχνών, Νέα Αρτάκη, Ιστιαία, Ελπιδοφόρο
Ο παίκτης μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ , κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας Μπάμπη Σκλάβο που έχει πλέον περισσότερες επιλογές .
Ο Γκογκομήτρος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα σύλλογο με την ιστορία, αλλά και τις φιλοδοξίες του Ηφαίστου. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ , ώστε να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να υλοποιήσει τις βλέψεις της».
*Ικανοποίηση επικρατεί στον Ήφαιστο από την μεγάλη νίκη – πρόκριση με 6-1 επί της Νίκης Ρέντη . Ο Μπάμπης Σκλάβος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών του που τα έδωσαν όλα στο παιχνίδι . Ο ικανός τεχνικός με δήλωση του τόνισε: « Η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο . Το ενδιαφέρον μας πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply