Connect with us

stoplekto

Στον Άγιο Ιερόθεο ο Ν. Κούστας . Ανέλαβε ο Λιθόπουλος στην Κύπρο Κορυδαλλού

Published

on

Στον Άγιο Ιερόθεο θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Νίκος Κούστας . Ο νεαρός και καταξιωμένος τεχνικός με την Κύπρο Κορυδαλλού τα τέσσερα τελευταία χρόνια,  αποχαιρέτησε με την καλύτερο τρόπο την ομάδα του οδηγώντας την  σε εκτός έδρας νίκη επί της πρωτοπόρου Οδηγήτριας .

Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα τεχνικός διευθυντής Αλέκος Λιθόπουλος με τεράστια  προπονητική  εμπειρία που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα .

Για την αποχώρηση του Νίκου Κούστα , ο εκ των προέδρων της Κύπρου Ηλίας Σιμάκου εκπροσωπώντας και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ , έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Αποφασίστηκε σε έκτακτο Δ.Σ. του σωματείου μας , αργά το βράδυ της Παρασκευής , η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Νίκο Κουστα, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μιας εξαιρετικής ομάδας της Γ’ Εθνικής, του ΑΟ Αγίου Ιεροθέου . Δεν κρύβουμε τα ανάμεικτα συναισθήματα που μας προκαλεί αυτή μας η απόφαση .

Το κεφάλαιο Νίκος Κούστας τα τέσσερα τελευταία χρόνια για την Κύπρο Κορυδαλλού και την νεότερη της ιστορία είναι κάτι το οποίο μαζί με τον Νίκο δημιουργήσαμε και ο ίδιος με το ταλέντο , το πάθος , την απίστευτη αγάπη για το ποδόσφαιρο αλλά πρώτα από όλα το ήθος του και το χαρακτήρα του ,κατάφερε να αναδείξει την ομάδα μας από την τελευταία της Γ’ Κατηγορίας σε μια υπολογίσιμη ομάδα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να προοδεύουν και να καταξιώνονται μέσα από την ομάδα μας, ιδιαίτερα για τον Νίκο οποίος έδωσε για αυτήν την ομάδα όλο του το Είναι και απέδειξε ότι η ελπίδα του καλού και πραγματικού ποδοσφαίρου δεν έχει χαθεί στις γκρίζες εποχές που ζούμε. Για την οικογένεια της Κύπρου Κορυδαλλου ξέρουμε ότι ο Νίκος Κούστας θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέλος της και για όλους μας, ήταν και θα είναι Ο Νίκος μας.

Προσωπικά θα ήθελα να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλων μας για την μεγάλη προσφορά στο σωματείο μας και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. »