Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στις14/9 ξεκινούν οι Ακαδημίες της Κύπρου

Published

on

Αρκετά αναβαθμισμένες θα ξεκινήσουν οι υποδομές της Κύπρου Κορυδαλλού στις 14/9. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η Κύπρος-Κορυδαλλού επεκτείνει την ακαδημία της και από τη νέα σεζόν θα λειτουργήσουν νέα τμήματα. Οι διοικούντες τον σύλλογο, Κοσμίδης Μιχάλης και Σιμάκος Ηλίας, σε συνεργασία με τις υπερσύγχρονες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «SOCCERINO FC», παραμένουν πιστοί στο όραμα που είχαν όταν ενεπλάκησαν με το ποδόσφαιρο πριν από δύο χρόνια μέσω της αντρικής ομάδας, το οποίο δεν ήταν άλλο από μια ακαδημία πρότυπο. Μια σχολή ποδοσφαίρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών που θα μπορεί να προπονεί νεαρούς αθλητές σύμφωνα με τα πρότυπα και την τεχνογνωσία μεγάλων σχολών, έχοντας στη διάθεσή της επαγγελματικό εξοπλισμό και προσφέροντας πολλές επιπλέον παροχές. Στόχος είναι η  δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου με απώτερο στόχο την τροφοδοσία των ελληνικών ΠΑΕ και όχι  μόνο.

Υπεύθυνος της ακαδημίας θα είναι ο Κούστας Νίκος (Γυμναστής ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA B’ και παρακολούθηση πρώτης φάσης UEFA Α’), επιλογή του οποίου είναι όλοι οι προπονητές που θα αναλάβουν την εκπαίδευση των αθλητών, αλλά και των υπόλοιπων συνεργατών. Όλοι τους, με προεξέχοντα τον υπεύθυνο της ακαδημίας, είναι έμπειροι στον ιδιαίτερο χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου, έχοντας αρκετά χρόνια ενασχόλησης με μεγάλες επιτυχίες.

Στις ακαδημίες της Κύπρου-Κορυδαλλού θα μπορούν να προπονούνται παιδιά γεννημένα από το 1998 έως και το 2011, σε γκρουπ χωρισμένα ανά ηλικία και με συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Για εγγραφές και πληροφορίες για το πρόγραμμα προπονήσεων για κάθε ηλικιακό γκρουπ μπορείτε να καλείτε στο: 6979209224  ή στη γραμματεία της ακαδημίας στις εγκαταστάσεις του «SOCCERINO FC», οδός Μπιχάκη 33, Άγιος Ιωάννης Ρέντης (ώρες: 19:00 – 22:00)».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply