Connect with us

4ος Όμιλος

Στις 20/7 ξεκινάει η προετοιμασία του Κανάρη, υπ’ατμόν ο Μελέκος

Published

on

Συνάντηση με τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα του Κανάρη είχε ο προπονητής της ομάδας, Χριστόφορος Τσατσαρώνης, παρουσία και μελών του ΔΣ. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε στους παίκτες πως οι απαιτήσεις της Γ” Εθνικής είναι μεγάλες, ενώ τους ανακοίνωσε πως στις 20 Ιουλίου θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα η προετοιμασία στο γήπεδο των Νενήτων.

Δεν θα μπορέσουν σίγουρα να βοηθήσουν τον Κανάρη τη νέα σεζόν οι Κάργατζης, Δ.Κουφούδης του Χ., Δ.Κουφούδης του Ν., Καϊμάκης και Ρέππας, με τον πρώτο να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ομήρου και τον δεύτερο να είναι κοντά στο να συνεχίσει για 2η σερί σεζόν στον ΑΠΟ Χίου. Επίσης, ο νεαρός Γ.Τζούμας θα μεταβεί μέσα στις επόμενες ημέρες στην Λέσβο, αφού επιλέχθηκε από τις ακαδημίες της ΑΕΛ Καλλονής.

Όσο για τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που δεν ανήκουν στους πρωταθλητές, υπ’ατμόν βρίσκεται ο Μελέκος, αφού υπάρχει χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών ως προς το οικονομικό σκέλος. Ο Φόρσος έχει αποχωρήσει και είναι κοντά στον Πύργο, ενώ ανοιχτά είναι τα θέματα των Γιοβανάκη και Ατσάλη.

sportschios.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply