Connect with us

stoplekto

Στις 17/8 η προετοιμασία του ενισχυμένου Αίαντα Παραλίας

Published

on

Με στόχο να έχει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στην επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία θέλει ο Αίας Παραλίας, που ξεκινάει στις 17 Αυγούστου την προετοιμασία του με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο του.

Η ομάδα διατήρησε την πλειοψηφία του περσινού κορμού, ενώ πήρε και παίκτες σε σημεία κλειδιά που χρειαζόταν το ρόστερ.

Απέκτησε τον ταλαντούχο 18χρονο Παναγιώτη Τζίτζηρα, που πέρσι αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Κερατσινίου, ενώ ακόμα έχει περάσει από τον Περαμαϊκό και την Κ20 του Ολυμπιακού.

 

ΤΖΙΤΖΗΡΑΣ

 

Ακόμα στην ομάδα, όπως έχουμε γράψει, ήρθαν τα αδέλφια Κώστας και Παναγιώτης Μωυσιάδη.

Ο 22χρονος Κώστας είναι μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία ήταν δέκα χρόνια, ενώ ακόμα έχει παίξει σε Ηλυσιακό, Χαλάνδρι, Αγία Ελεούσα, Αίγινα, Ελλάδα Ποντίων και ΑΣ Δραπετσώνας.

Ο 26χρονος Παναγιώτης είναι  μέσος και έχει παίξει για 8 χρόνια στον Εθνικό Πειραιά, ενώ έχει περάσει και από τη Β’ Εθνική Κύπρου στον Διγενή Ορόκλινης για ένα εξάμηνο. Επίσης έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Νίκαιας, Δόξα Πειραιά, Ελλάδα Ποντίων και ΑΣ Δραπετσώνας.

 

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Τέλος, η ομάδα ενίσχυσε με τον καλύτερο τρόπο και τα γκολπόστ με την απόκτηση του Γιάννη Κοντόπουλου, ενός παίκτη με αρκετές παραστάσεις και  παρουσίες, αφού έχει αγωνιστεί σε Σαλαμινομάχους, Παννεαπολικό, Αετό Κορυδαλλού, Θύελλα Κορυδαλλού, Ελλάδα Ποντίων, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα του Νομού Πέλλης με τη φανέλα του Εθνικού και του Αλμωπού Αριδαίας.

 

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ