Connect with us

stoplekto

Στον Αστέρα Μαγούλας ο Γ. Κικίδης

Published

on

Ο σχεδιασμός του Αστέρα Μαγούλας συνεχίζεται καθώς λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο σύλλογος πραγματοποίησε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τον 22χρονο αμυντικό Γιώργο Κικίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Το Δ.Σ του Α.Ο Αστέρας Μαγούλας ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Γιώργου Κικίδη. Αγωνιζόμενος κυρίως σε ομάδες της Ε.Π.Σ Εύβοιας, έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Λήλαντα Βασιλικού, του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου και του Μιαούλη Φύλλων. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των στόχων του.Το Δ.Σ του Α.Ο Αστέρας Μαγούλας ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Γιώργου Κικίδη. Αγωνιζόμενος κυρίως σε ομάδες της Ε.Π.Σ Εύβοιας, έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Λήλαντα Βασιλικού, του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου και του Μιαούλη Φύλλων. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των στόχων του”.

 

  • Στη φωτογραφία από αριστερά ο γενικός αρχηγός του Αστέρα Μαγούλας Γιάννης Κορωναίος μαζί με το νέο απόκτημα της ομάδας Γιώργο Κικίδη.