Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στη Γ΄Εθνική το Ηράκλειο 3-0 τον Ίκαρο Καλλιθέας

Published

on

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Ηράκλειο πανηγυρίζει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική. Οι παίκτες του Κώστα Ψυρόπουλου θριάμβευσαν στην επανάληψη χθες στο γήπεδο της Νίκαιας επί του φιλότιμου Ίκαρου Καλλιθέας με 3-0 και μετά από μια εκπληκτική σειρά αγώνων στα μπαράζ ανέρχονται δίκαια.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο πρώτο μέρος δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες με τους Καλιαμπάκα(13’), Τζανέτο(17’) και Καλημέρη(30’), αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αθανασόπουλο. Αντίθετα στην επανάληψη το Ηράκλειο στην πρώτη του στιγμή άνοιξε το σκορ και συγκεκριμένα στο 54’ με τον Καλιαμπάκα μετά από πάσα του Τριανταφύλλου. Το γκολ του αγώνα σημείωσε ο Τζανέτος στο 79’ μετά από πολύ ωραία προσωπική ενέργεια, ενώ το 3-0 «έγραψε» στο 88’ με κεφαλιά ο νεοεισελθών Μητροφάνης μετά από κόρνερ του Τζανέτου. Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 91’ από φάουλ του Αλεξίου.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν έξαλα πανηγύρια από παίκτες και τεχνική ηγεσία, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Πολύ καλός ο διαιτητής Στυλιάρας(Αιτωλοακαρνανίας), ενώ σωστές υποδείξεις είχαν οι Κορίνθιοι βοηθοί Καρσιώτης και Ζυγούρης.

ΙΚΑΡΟΣ: Αθανασόπουλος Ν., Φέκος (19′ Εμμανουήλ Ι.), Βουρλούμης, Ταράτσας, Λάλα, Κυριακίδης (72′ Τρίμπος), Ατματσίδης (43′ Ομεράι), Κορρές, Μακρής Θ., Γεωργίου, Πέκοφ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γιώρας, Μέρτκολα, Βασίλογλου, Τριανταφύλλου, Τζανέτκος, Σπανός, Αλεξίου, Νταβαρίνος (78′ Μητροφάνης), Καλιαμπάκας (68′ Λαναράς), Χίσο, Καλημέρης (61′ Κατσούλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply