Connect with us

4ος Όμιλος

Στηριξη σε ΟΦ Ιεράπετρας από Chrissi Daily Cruises

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ‘Chrissi Daily Cruises‘ γνωστοποίησε ότι θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο κείμενο: “Στο ταξίδι αυτό καλούμε όλους τους Λασιθιώτες, φιλάθλους και μη, να στηρίξουμε την ομάδα μας και να της ευχηθούμε να είναι «καλοτάξιδη», στην πορεία της στην Γ’ Εθνική.”

Αναλυτικά το κειμενο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της CHRISSI DAILY CRUISES ανακοινώνει ότι μετά από πρόταση του ΟΦ Ιεράπετρας και σεβόμενο την ιστορία του, τις προσπάθειες του Δ.Σ. του και την αγάπη των φιλάθλων που επιθυμούν να θαυμάσουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τη δύσκολη αυτή προσπάθεια της ομάδας, που έχει κάνει περήφανο το Λασήθι.
Η στήριξη αυτή, που εκφράζεται σε χορηγία και συμμετοχή μας στο Δ.Σ. της ομάδας, αποτελεί τιμή για την εταιρία μας, αφού όλοι μαζί θα συμπλεύσουμε σε μια κοινή προσπάθεια. Στο ταξίδι αυτό καλούμε όλους τους Λασιθιώτες, φιλάθλους και μη, να στηρίξουμε την ομάδα μας και να της ευχηθούμε να είναι «καλοτάξιδη», στην πορεία της στην Γ’ Εθνική.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Π. Χηνόπουλος