Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Στην… φαρέτρα της Ατλαντίδας ο… killer Καλιαμπάκας

Published

on

Από την αρχή του Ιουνίου, συμπλήρωναν με μεθοδικό τρόπο και κάτω από επαγγελματικά πρότυπα ένα ένα τα κομμάτια στα παζλ του έμψυχου δυναμικού. Άλλωστε, σύλλογος που επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει εάν δεν έχει οργάνωση δεν μπορεί να προχωρήσει και η Ατλαντίδα αν και νεοφώτιστη στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ , διαθέτει όλα αυτά και με το παραπάνω.

Μέχρι στιγμής η εικόνα που είχε παρουσιάσει στα φιλικά ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής ήταν θετική, ωστόσο, η ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι και συγκεκριμένα στη θέση του… κυνηγού ‘φώναζε’ από μακριά.

Άλλωστε, σκοπός αποτελούσε να αποκτηθεί επιθετικός που θα στα… δύσκολα θα έβγαινε μπροστά και θα είχε την ικανότητα να βοηθήσει το συγκρότημα του Βαγγέλη Τσιώλη.

Και παρότι άργησε, η διοίκηση Στασινοπουλου-Πολύδερα σε συνεννόηση με τους Γιάννη Τζανόπουλο και Αντώνη Φώσκολο έκανε την καλύτερη επιλογή βάζοντας στο κερασάκι στην τούρτα σε ένα έμψυχο δυναμικό που θα το… ζήλευαν σύλλογοι ανώτερου επιπέδου.

Συγκεκριμένα, μετά από πολύωρες συζητήσεις με την διοίκηση της Κηφισιάς, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο επιθετικό, Αστέριο Καλιαμπάκα. Το νέο απόκτημα της Ατλαντίδας θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος και είναι δεδομένο ότι δεν θα αργήσει να πάρει μπροστά η μηχανή του σκοράρισματος. Ενδεικτικό αποτελεί ότι αναφερόμαστε σε έναν από τους πιο παραγωγικούς παίκτες που τα προηγούμενα χρόνια σε Χαλάνδρι και Ηράκλειο αποτελούσε τον πρώτο σκορερ.

Ο Καλιαμπάκας θα βοηθήσει σημαντικά τους περσινούς πρωταθλητές της Β’ ΕΠΣΑΝΑ στην προσπάθεια που θα κάνουν στην πρώτη κατηγορία, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι έχει αγωνιστεί σε Θήβα, Μέγα Αλέξανδρο και Κορωπί.