Connect with us

8ος Όμιλος

Στην Παλαιόχωρα ο Θέμελης: “Με έπεισαν οι άνθρωποι γιατι αγαπούν την ομάδα”

Published

on

Ο Μακεδόνας Αστέριος Θέμελης θα είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Μαγκαφίνη στη τεχνική ηγεσία της Παλαιόχωρας.

Ο πρώην προπονητής της ΑΠΕ Λαγκαδά ήρθε σε συμφωνία με τους Χανιώτες και αυτό που απομένει είναι η τοποθέτηση του συλλόγου.

Έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία και παίρνοντας την απόφαση να εργαστεί στη Νότια Ελλάδα ο πρώην κόουτς της Νίκης Μεσημερίου ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα των Χανίων έχοντας μικρό βιογραφικό αλλά γεμάτο επιτυχίες.

Δυο συμμετοχές με τη Νίκη Μεσημερίου σε τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας και το γεγονός ότι ήταν το πρόσωπο που υποχρέωσε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΠΕ Λαγκαδά τον Ηρακλή στην πρώτη του ήττα στη Γ’ Εθνική δείχνουν ότι πρόκειται για έναν ανερχόμενο προπονητή που θα παράξει έργο στους Χανιώτες.

Ο Αστέριος Θέμελης μιλώντας στην ιστοσελίδα μας για την απόφαση που πήρε είπε

“Μετά την περσινή χρονιά στην ΑΠΕ Λαγκαδά στόχος αποτελούσε να δουλεψω στη Νότια Ελλάδα. Μου έδωσε ο Θεός τη δυνατότητα να δουλέψω στην Παλαιόχωρα και να κατέβω για δεύτερη φορά στην Κρήτη αφού η πρώτη ήταν σαν παίκτης της Ιεράπετρας. Εχω αποκομίσει φίλους και επειδή αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι στον τόπο αυτό το ποδόσφιαρο βρίσκεται σε ανοδική πορεία και επειδή μου άρεσε αυτό που συνάντησα απάντησα θετικά. Προσωπικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Μαγκαφίνη και στους παίκτες για την περσινή πορεία. Στόχος αποτελεί να συνεχίσουμε να κάνουμε αξιόλογη πορεία με ταπεινότητα. Να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Να έρθει ο κόσμος και να μας στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε. Είμαι αισιόδοξος γι αυτό που είδα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το σύλλογο και ίσως αυτό ήταν το κριτήριο για να κατέβω στην Κρήτη. Ξεκινάμε με πολύ δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Συνεργάτης μου θα είναι ο Αριστείδης Καραμπέτσιος που ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στην Ελπίδα Σκουτάρεως, θα έχει τον ίδιο ρόλο και θα είναι και βοηθός μου. Έχουν γίνει κινήσεις για να πάρουμε γυμναστή. Το πιο σημαντικό είναι η ενίσχυση του ρόστερ με παιδιά που είναι φιλόδοξα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα πρόσωπα που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τα ηνία. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Τι πληροφορίες έχετε συλλέξει για την ομάδα;

Με βάση αυτό που έγινε πέρυσι, αυτό που έχω πληροφορηθεί είναι ότι έχεις να κάνεις με ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το σύλλογο. Θεωρώ ότι είναι φερέγγυοι στο οικονομικό κομμάτι και επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα, θα πρέπει να δίνεις βάση και αυτό.

Από εκεί και πέρα, στόχος και φέτος είναι να έχουμε μια καλή πορεία και επειδή ήθελα να κατέβω στη Νότια Ελλάδα όλα αυτά συντέλεσαν”.

Παρακολουθείτε τον Πανναξιακό;

“Πέρασα δυο χρόνια πάρα πολύ όμορφο στο νησι της Νάξου. Καταφέραμε να πάρουμε δυο Κύπελλα και είχα την ευλογία να είμαι αρχηγός. Κατακτήσαμε την άνοδο και θεωρώ ότι πέρασα δυο από τα πιο όμορφα χρόνια σαν ποδοσφαιριστής. Έχω κάνει φίλους, παρακολουθώ την πορεία και με στεναχωρεί το γεγονός ότι συμμετέχει στο τοπικό αφού είναι στο dna του να πρωταγωνιστεί. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Μιχάλης Αγγελής που ηγείται της προσπαθειας με άξιος συνεργάτες και είμαι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσει και πάλι. Παρακολουθώ και τις εξελίξεις με πρώτο συντελεστή τον Σπύρο Μάκαρη που του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι άνθρωπος που καταγράφει τα γεγονότα μαζί με τους συνεργάτες του και έχω καταφέρει σπουδαία πράγματα”.