Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στην κορυφή του… Ολύμπου ο Δίας- Πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία

Published

on

Μετά από προσπάθειες πολλών χρόνων, ο Δίας Κορυδαλλού βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα του Γιάννη Μανδρέκα λύγισε με 1-0 την ΑΕ Νίκαιας και εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» των Νέων Ευγενείας, που γκέλαραν με τον Αστέρα Κερατσινίου.

Ένα όμορφο γκολ του   Αϊβατίδη με ανάποδο ψαλίδι στο  48’ ήταν αυτό που έστειλε τους Κορυδαλλιώτες στην κορυφαία Κατηγορία του Πειραιά. Οι νικητές στο 66’ έχασαν και πέναλτι με τον  Σκούταρη Β.  που  απέκρουσε ο  Γουσγουνέλης.

Στο 73’ ο πολύ καλός διαιτητής Ορφανός απέβαλε από κάθε ομάδα τους Κάσταρη και Τζεγιαννάκη με δεύτερη κίτρινη.

Έξαλλα πανηγύρισαν οι παίκτες του Δία την κατάκτηση της ανόδου, οι οποί οι μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα, παρατάχθηκαν μαζεμένοι  στο κέντρο του γηπέδου, αναμένωντας τη λήξη του αγώνα των Νέων Ευγενείας.

ΔΙΑΣ: Ροβάτσος, Μοσχονάς, Βαβουράκης(64’ Γιαννιτσιώτης), Πηταράκης), Πηλίδης, Σκούταρης Ν., Κάφτατζης, Χαρατσάρης, Μπουρογιαννόπουλος(57’ Ντουμιτρίου), Σκούταρης Β.(70’ Κάτσαρης), Αϊβατίδης(80’ Πούλιας).

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ: Γουσγουνέλης, Ελισέου, Αγουρίδας, Παπαδόπουλος Λ., Τζεγιαννάκης, Καλαϊτζόγλου, Τζέλιας, Σύρος(85’ Ντζούρας), Μαυρογένης, Μαραγκός, Τσονόπουλος.