Connect with us

4ος Όμιλος

Στην Κηφισιά ο Σουλελές!

Published

on

Πριν καν ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, η Κηφισιά ολοκλήρωσε μία εξαιρετική προσθήκη.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του συλλόγου από τα βόρεια προάστια θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Φώτης Σουλελές.
Ο 26χρονος άσος τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιά, με την παρουσία του κυρίως την α’ σεζόν να είναι καταλυτική στην πορεία του ‘κυανόλευκου’ συλλόγου.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ατρόμητος Πειραιά, ενώ έχει περάσει ακόμη από Πανελευσινιακό, Πανηλειακό, Φωκικό, Εθνικό Αστέρα, Προοδευτική, Απόλλωνα Σμύρνης και Χαϊδάρι.

Μάλιστα με τη φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας πριν από μερικά χρόνια είχε κατακτήσει το νταμπλ, την περίοδο που η ιστορική ομάδα συμμετείχε σε Κύπελλο ΕΠΣΑ και Δ’ Εθνική.

Με χαρακτηριστικά στοιχεία την ταχύτητα, την ευχέρεια στο σκοράρισμα και την ικανότατα στο ένας εναντίον ενός, ο Σουλελές είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη στην προσπάθεια που θα καταβάλει στο β’ γύρο του πρωταθλήματος για να… ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου από τα βόρεια προάστια:

Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φώτη Σουλελέ.

Ο 26χρονος (6/1/1990) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Xαιδάρι, Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟ Ρουφ, Ελευσίνα, Προοδευτική, Εθνικό Αστέρα, Φωκικό, Πανηλειακό και Ατρόμητο Πειραιά.

Καλωσορίζουμε τον Φώτη στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!