Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στην Ισπανία η Ακαδημία του Ιάσονα

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιάσονας έκανε γνωστό ότι η ακαδημία του συλλόγου από τις 25 Ιουνίου έως τις 1 Ιουλίου θα συμμετάσχει σε Τουρνουά στην Καταλονία, για πρώτη φορά. Αναλυτικά, το κείμενο

Ιστορική μέρα η σημερινή για τις ακαδημίες μας αφού έκλεισε η συμμετοχή μας στο 30 Copa Cataluna το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανική Ριβιέρα από 25 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου 2017 . Είναι η πρώτη φορά που ο Σύλλογος πραγματοποιεί τέτοιο εγχείρημα και είμαστε ιδιαιτέρα χαρούμενοι όπου 14 ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2002 / 2003  και 10 γονείς συνοδοί θα συμμετέχουν σε αυτό το ωραίο ταξίδι . 

Στην βόρεια ακτογραμμή της Καταλονίας θα γίνει ένα από τα γνωστότερα διεθνή τουρνουά ακαδημιών  , η Costa de Barcelona – Maresme ξεκινάει από την Tordera βόρεια της Βαρκελώνης και καταλήγει σε μια ακτογραμμή 50 χιλιομέτρων . Malgrat De Mar , Santa Susanna , Pineda de Mar και φυσικά Calella De La Costa είναι διεθνούς φήμης μέρη γνωστά για τις αμμώδεις παραλίες , τους πεζόδρομους , τα καφέ και εστιατόρια . Φυσικά σε κάθε μέρος και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για τα παιδιά μας .

Αναμένουμε ακόμα την συμμετοχή και άλλων παιδιών 2002 /2003  και γονέων καθώς επίσης υπάρχει ενδιαφέρον να συμπεριλάβουμε και ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2004 .  Οποιοσδήποτε θελήσει να συμμετάσχει παρακαλείτε όπως επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Συλλόγου για διευκρινήσεις , κόστη και οποιαδήποτε άλλη απορία .