Connect with us

3ος Όμιλος

Στην επόμενη φάση ο Αστέρας Αμαλιάδας, 3-0 τον ΠΑΟ Λουτρακίου

Published

on

Μπορεί στο πρωτάθλημα να είναι ουραγός χωρίς ακόμα καμία νίκη, στο Κύπελλο όμως ο Αστέρας Αμαλιάδας ήταν λαμπερό…αστέρι, καθώς επιβλήθηκε σήμερα(16/10) στην επανάληψη του απογοητευτικού ΠΑΟ Λουτρακίου με 3-0 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, στο ντεμπούτο μάλιστα του Μιχάλη Βλάχου στον πάγκο του .

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 60′ με τον Σταθάτο να νικάει σε τετ α τετ τον Μανδώρο. Στο 77′ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αντωνόπουλου και ο Μπράβος ευστόχησε για το 2-0, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ δύο λεπτά αργότερα ο Σταθάτος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη είχε δοκάρι στο 74′ με τον Γεωργούλια.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Μ. Βλάχος): Τσάμης (87΄Βλάχος), Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Μπράβος, Μπουζούρας, Σταθάτος, Δούλος, Μελετίδης (67’ Παπουτσής), Μπαρμπαρούσης (83’ Μητρόπουλος), Παρασκευόπουλος.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Ν. Μεσολόγγης): Μανδώρος, Νικολάου, Λάιος, Σιώκος, Μπριλάκης, Τσώκος (83’ Βαλκάνος), Τσιώλης (72’ Γεωργούλιας), Μάγγος, Κωββαίος, Ζερβός (83’ Παππάς), Παπαναστασίου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply