Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στην Ελλάδα Ποντίων οι Γκοτζούλας και Ζαχαρόπουλος

Published

on

Ξεκίνησε τις μεταγραφές η Ελλάς Ποντίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά. Οι Πόντιοι ανακοίνωσαν το Δευτέρα το απόγευμα την απόκτηση των Αλέξη Γκουτσούλα και Σωτήρη Ζαχαρόπουλου.Ο Γκουτσούλας, είναι 28 ετών, παίζει στην μεσαία γραμμή και τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας, όπου ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των «κιτρινόμαυρων», ενώ την σεζόν που τελείωσε πέτυχε και 4 γκολ.

Ο Σωτήρης Ζαχαρόπουλος είναι 29 ετών, επιθετικός και προέρχεται από την ΑΕ Περιστερίου, όπου φέτος είχε 19 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ πριν την ΑΕ, είχε περάσει για δύο χρόνια και από τον Άγιο Ιερόθεο. Μάλιστα την σεζόν 2013-2014 είχε σημειώσει και 9 γκολ.

Η επόμενη μέρα στο σωματείο, δρομολογεί μία σειρά εξελίξεων που αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές τόσο στην αντρική ομάδα όσο και στην ακαδημία.

Η προετοιμασία ξεκινάει στις 5 Αυγούστου και ο προπονητής του σωματείου κ. Τάκης Αγγελάκης (φώτο) θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

* Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως χρίζει αθλητικό διευθυντή (Sports Director) της ομάδας για την επόμενη σεζόν τον μέχρι πρότινος υπεύθυνο της ακαδημίας Κος Χρήστος Αποστολίδης. Ο οποίος θα έχει στενή συνεργασία με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας κ. Γιάννη Ατματσίδη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της αντρικής ομάδας αλλά και την νέα δομή, λειτουργία και στελέχωση της ακαδημίας, τομείς στους οποίους θα προχωρήσει στις εισηγήσεις του, αφού ολοκληρώσει έναν κύκλο επαφών με τους ανθρώπους που τα στελέχωναν. Ο Αθλητικός Διευθυντής θα επέμβει τόσο στην δομή, όσο και στα πρόσωπα προσθήκη νέων ανθρώπων. Επιθυμία του να συνεχίσει την περσινή επιτυχημένη χρονιά του σωματείου τόσο στο αντρικό, όσο και στα τμήματα υποδομής.

* Ο Α.Ο. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗ όπου αναλαμβάνει υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας μας.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα το κλασικό αθλητισμό

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply