Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στην Γ’ Εθνική ο Άγιος Ιερόθεος!

Published

on

Η παρουσία του όλη τη σεζόν ήταν σταθερή, με μια διοίκηση ισχυρή η οποία έκανε ότι χρειαζόταν ωστα ο Άγιος Ιερόθεος να κερδίσει το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ. Στην διαδικασία των μπαράζ η ομάδα του Περιστερίου παρουσίασε σκαμπανεβάσματα όμως εκεί που χρειάστηκε δήλωσε παρούσα και κατάφερε με το 0-0 που απέσπασε στο Κορυδαλλό από την Προοδευτική για την 5η αγωνιστική να κερδίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού που έφτασε τους 8 βαθμούς, μετά την ήττα του Αιγάλεω στο Κορυδαλλό, ‘κλειδώνει’ την 2η θέση πετυχαίνοντας το στόχο που είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ που έδωσαν αρκετά όλη τη χρονιά κατάφεραν να φτάσουν στην πηγή και να… πιουν νερό γεγονός που έχει σκορπίσει χαμόγελα ικανοποίησης στο σύλλογο.

Από την άλλη, οι ‘βυσσινί’ έχοντας μαξιλαράκι ασφαλείας δεν πάτησαν γκάζι αφού τους έφτανε και η ισοπαλία ωστόσο απέδειξαν ότι δίκαια τερμάτισαν στην 1η θέση του ομίλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούνενοι μπήκαν δυνατά με τον Κυριαζή από δεξιά να σεντράρει και τον Τράκα να μπλοκάρει. Στο 7′ ο Τσαγκαρης βγηκε απέναντι από τον Ρουμπη όμως το πλασέ που έκανε έφυγε άουτ. Στο 11′ ο Ιερόθεος είχε σημαντική φάση. Ο Κυριαζής έκανε παράλληλη σέντρα, με τον Αλιμπά να γυρίζει τη μπάλα στο Μπερτσιά όμως την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Προοδευτικής εδιωξαν σε κόρνερ. Στο 35′ το σουτ του Ατματσίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 36′ ο Κουσουρής έκανε τη σέντρα, ο Ατματσίδης όμως δεν κατάφερε να βρει καλά τη μπάλα. Στο 38′ ο Αλιμπάς έβγαλε σέντρα… λουκούμι στο δεύτερο δοκάρι, με τον Κουσουρή την τελευταία στιγμή να απομακρύνει με το κεφάλι προτού ο Μπερτσιάς κάνει το 0-1. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους το σουτ του Αλιμπά πέρασε αρκετά άουτ.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει πλην τη φάση του 80′ που ο Καραμέρης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ατματσίδης έκανε τη σέντρα-σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ και το τελικό 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Βασίλης Σπάθας) Τράκας Κουσουρής, Μύρκος (72 Ξυγκάκης), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπελέρης (66′ Τσίτσης), Τσάγκαρης, Γιακούπι (74′ Μαναριώτης), Σαμαράς, Τζανέτος, Ατματσίδης.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Κούντου (46′ Γεωργίου), Μπερτσιάς, Καραμέρης, Κυριαζής (62′ λ.τρ. Νιζάμης), Αλιμπάς, Πανούσης (75′ Αλεξίου).