Connect with us

slideshow

Στην Α’ Πειραιά ο Φαληρικός

Πήρε δίκαιη νίκη με 1-0 επί των Νέων Ευγενείας

Published

on

Ο Φαληρικός είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει τον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, καθώς επικράτησε χθες με 1-0 των αξιόμαχων Νέων Ευγενείας στο γήπεδο Κορυδαλλού, υπό το βλέμμα 400 φιλάθλων.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς και οι δυο ομάδες είναι ανέτοιμες και φαινόταν ότι όποιος πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε και την άνοδο.

Ο Φαληρικός φάνηκε ότι την ήθελε πιο πολύ, καθώς έχασε περισσότερες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τους Αθανασίου(2′), Λαδικό(19′) και Μπαρλή(40′).

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 62′. Έγινε ένα γέμισμα από τον Καραμάνογλου μέσα στην περιοχή και ο Μπαρλής με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό σκορ.

Άριστος ο διαιτητής Καρυοφύλλης, ενώ σωστές υποδείξεις είχαν και οι βοηθοί Σινιοράκης και Κουρομιχελάκης.

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Σγουρός, Παλαιοκρασσάς, Ευτυχίδης, Σουριδάκης Ν.(74′ Κανδρής), Λοξός, Ντάσης, Γκολόση, Μπαρέλης, Θεοδωρίδης(91′ Παπαδάκης), Νομικός(92′ Χριστοδούλου), Ρούτσι.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σταυράκογλου Α., Καραμάνογλου, Λαδικός, Μεγαλοοικονόμου, Κιουράνης, Κουρούνης, Αποστολάκης, Κουτσουναμέντος(46′ Μπάλα), Σταυράκογλου Ε., Αθανασίου(68′ Φραγκάκος), Μπαρλής.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια

 

Έξαλλα πανηγύρισαν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές του Φαληρικού την άνοδο στην Α’ Κατηγορία μετά από τρία χρόνια. Όλοι οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι και στη μέση είχαν τον προπονητή της ομάδας Πάρη Σταμπουλίδη, ο οποίος κοούτσαρε την ομάδα από την κερκίδα λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί. Ο προπονητής του Φαληρικού σε δηλώσεις του στη στήλη μετά τον αγώνα τόνισε: « Ήμασταν καλύτεροι και δείξαμε ότι αξίζαμε να πάρουμε την άνοδο. Θεωρώ τη νίκη δίκαια, καθώς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Για άλλη μια φορά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Στάθη Σωτηρόπουλου και ευχόμαστε στους Νέους Ευγενείας, που ήταν ένας άξιος αντίπαλος καλή επιτυχία τη νέα σεζόν».

Από την πλευρά των ηττημένων υπήρχε απογοήτευση για το αποτέλεσμα, ωστόσο με τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες των Νέων Ευγενείας χαιρέτισαν τους αντιπάλους τους. Χαρακτηριστικά ο τεχνικών των Ευγενειωτών Βαγγέλης Ρέντζος μας είπε: « Έγινε ένα καλό παιχνίδι, δεδομένου και της κρισιμότητας του αγώνα. Δυστυχώς πληρώσαμε μια αδράνεια στην άμυνα μας και χάσαμε το παιχνίδι από μία φάση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Φαληρικό, πλέον επικεντρωνόμαστε στην έναρξη του πρωταθλήματος στην Β΄Κατηγορία».

Ρεπορτάζ Φώτης Περιφάνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply