Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στην ΑΕΚ Κ-17 ο Παπαγεωργίου της Αγίας Παρασκευής

Published

on

Ένα σημαντικό άλμα στην καριέρα του πραγματοποίησε από νωρίς ο νεαρός τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής, Δημήτρης Παπαγεωργίου. Ο 16χρονος πορτιέρο και αρχηγός στο εφηβικό της Σάντα, εντυπωσίασε τους υπεύθυνους του ‘Δικεφάλου’ και έκαναν πρόταση για την απόκτηση του. Αξίζει να σημειωθεί ότι από πέρυσι ανήκει στην πρώτη ομάδα και φέτος βρισκόταν πίσω από τους Δράμπαλη-Γιαννόπουλο ενώ αγωνίστηκε ως βασικός την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Διάνα Ηλιούπολης. Μάλιστα, οι κριτικές που τον συνοδεύουν εδώ και καιρό για το ταλέντο του είναι πολλές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής: 

Άλλη μια επιτυχία για τις ακαδημίες του ΑΟ Αγίας Παρασκευής (μετά τη μεταγραφή του Νίκου Κουτζή στον Παναθηναικό) καθώς ο γεννημένος το 1999 τερματοφύλακας Δημήτρης Παπαγεωργίου πήρε μεταγραφή για τις ακαδημίες της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στο τμήμα Κ-17.
Ο Δημήτρης είναι από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής του με το άθλημα, στην αγκαλιά των τμημάτων υποδομής της Αγίας Παρασκευής και με τη βοήθεια των  προπονητών του εξελισσόταν μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες και κατάφερε φέτος να γίνει ο μικρότερος σε ηλικία παίχτης από τα τμήματα υποδομής ο οποίος συμμετείχε στην Ανδρική ομάδα έχοντας και μια συμμετοχή ως πρώτος τερματοφύλακας ενώ ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα νέων του συλλόγου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι συμμετείχε και στην Μικτή της ΕΠΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Ο Δημήτρης θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας της SANTA και θα είμαστε δίπλα του για να χαιρόμαστε την πρόοδό του.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την προπονητική ομάδα και στη σχολή τερματοφυλάκων του ΑΟ Αγίας Παρασκευής και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και φρόνηση, το προπονητικό-εκπαιδευτικό τους έργο στα παιδιά μας.
Φυσικά αξίζουν και συγχαρητήρια στον ίδιο τον Δημήτρη για την προσπάθεια που έκανε και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να είναι υγιείς.