Connect with us

4ος Όμιλος

Στεφανίδης: Υπάρχει όραμα στον Ιάλυσο

Published

on

Τους λόγους για τους οποίους απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε από την διοίκηση του Ιάλυσου, έκανε γνωστούς μέσω της ιστοσελίδας www.stoplekto.gr ο νεοπροσληφθείς προπονητής, Μάρκος Στεφανίδης. Ο πρώην κόουτς του ΑΟ Χανιά θα βρίσκεται στην άκρη του νησιώτικου πάγκου από εδώ και στο εξής αντικαθιστώντας τον Ηλία Φυντάνη και ο ίδιος μέσω δήλωσης του επεξήγησε το εξής

Για εμένα ήταν πρόκληση να έρθω να δουλέψω σε μια ομάδα όπως ο Ιάλυσος η οποία έχει κάποιο όραμα και θέλει να επιδείξει μια ποδοσφαιρική υγεία στο χώρο και στο νησί προκειμένου να μπουν κάποιες ποδοσφαιρικές βάσεις. Δηλαδή θέλουμε να δείξουμε έργο και ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων και η οργάνωση της διοίκησης αλλά και η… δίψα της δουλειάς ήταν τα στοιχεία που με έπεισαν’.

Ερωτηθείς εάν έχει εικόνα για την ομάδα, ο έμπειρος κόουτς είπε:

Την έχω παρακολουθήσει αποσπασματικά. Είχα μια άποψη για την ομάδα από κάποιους παίκτες που γνώριζα, συν τις πληροφορίες από τους συνεργάτες μου που έχω συγκεντρώσει. Κάθε ημέρα αποκτώ καλύτερη γνώση της ομάδας και η διακοπή θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε καλύτερα και είναι σημαντικό για εμένα που θα κάνω ντεμπούτο στο πρωτάθλημα σε ένα τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Ρόδο’.