Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στα “χασομέρια” ο Παπάγος 3-2 τον ΓΣ Καισαριανής

Published

on

Σε ένα βαρύ και υγρό χορτάρινο αγωνιστικό χώρο, όπου οι κινήσεις ήταν δύσκολες, ο Παπάγος, πήρε μια ανέλπιστη νίκη στις καθυστερήσεις. Δυνατό, σκληρό και γεμάτο γκρίνια και διαμαρτυρίες ήταν εκείνα τα στοιχεία που διέκριναν το χθεσινό ματσάκι στην Καισαριανή, που αν έληγε ισόπαλο δεν θα μίλαγε κανείς.
Πάντως με τη νίκη τους, έστω και δύσκολα οι παίκτες του Παπάγου, έφυγαν με ένα πολύτιμο από κάθε άποψη 3ποντο και παραμένουν στην κορυφή του πίνακα.
Μόλις στο 5’ έγινε το 0-1 με τον Παπαναστασίου, που δέχθηκε ωραία ασιστ από τον Αναστασίου. Η ισοφάριση ήρθε στο 30’με ένα κεραυνό του Μποτσιβάλη από 30 μέτρα που αιφνιδίασε τον Κοραχάη, κάνοντας το 1-1, με το οποίο έκλεισε και το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη και πάλι ο Παπάγος προηγήθηκε στο 50’ με κεφαλιά του Ρέτζο από κόρνερ του Μπράτσι. Στο 64’ και πάλι ο Μποτσιβάλης με πέναλτι που κέρδισε ο Κοτρώτσος από τον Αναστασίου που τον ανέτρψε, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-2. Κι ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε στις καθυστερήσεις ο Χαζής έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 2-3.
Καλή η διαιτησία των Καδδά, Κορτέση, Κόκορη.
ΓΣ Καισαριανής: Λάγιος, Χρυσοχόου, Βενέτι, Ντάτσι, Γάκης, Ντούνι (61’ Χρυσικός), Μπαμπάτσικος (85’ Κολοκυθάς), Αρναρέλλης, Δημητριάδης, Μποτσιβάλης, Μηλιάς (46’ Κοτρότσος).
Παπάγος: Κοραχάης, Μπράτσι, Νούτσος (73’ Φλώρος), Αναστασίου, Ρέτζο, Λιούκας, Χατζής, Αλεξιάδης, Παπαναστασίου, Βάρφης (34’ Αμυγδαλάρης), Κολοβός (81’ Ζαχαριάς).