Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στα… «χασομέρια» οι Άγιοι Ανάργυροι τον Αττικό

Published

on

Αν και τα χρειάστηκαν τις τελευταίες αγωνιστικές, οι Άγιοι Ανάργυροι παρέμειναν στην Α’ κατηγορία και ολοκλήρωσαν θετικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς πήραν το διπλό στο Ρουφ. Η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα επικράτησε 2-1 του μαχητικού Αττικού και τερμάτισε ένατη έχοντας 44 βαθμούς. Στην αντίπερα όχθη, το σύνολο του Θοδωρή Τάμπα έκλεισε με ήττα μια κακή σεζόν σε έναν όμιλο-μαρτύριο. Πιο συγκεκριμένα, συγκέντρωσε μόλις 11 πόντους και επέστρεψε άμεσα στην Β’ ΕΠΣΑ.

Στην εικόνα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Κοκότη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ σε φάουλ του Τσίμου στο οριζόντιο δοκάρι. Όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν το μοναδικό τέρμα, όμως στο 86′ ο Κοτούλιας, αρχικά, ισοφάρισε με εξαιρετικό χτύπημα σε 1-1 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πλεξίδας χάρισε το τρίποντο στους ‘Αγίους’ με ωραίο πλασέ ύστερα από κλέψιμο της μπάλας στον άξονα. Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε εντυπωσιακά ένα παιχνίδι που δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι του.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Βασιλάκης Χ., Τζελέπης Δ.

Αττικός (Θοδωρής Τάμπας): Ξυδιάς, Γραμματικόπουλος, Ντζέλιας (75′ Συριόπουλος), Κανελλόπουλος, Κουγιουμιτζάκης, Μέτσο, Λαπαρδάς, Παναγόπουλος (54′ Κανέλλος), Τσιπάς (61′ Καπαρδέλης), Κοτούλιας, Μπούζας.

ΓΣΑΑ (Δημήτρης Καλύκας): Κουρουπάκης, Γεωργίου (50′ Μπόσιος), Κοκότης, Μυστρίδης, Χρόνης, Μπούμπας, Δημαράς, Τσίμος (74′ Τούρλας), Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας (89′ Λαγός), Παπανικολάου.