Connect with us

Uncategorized

Στα πέναλτι ο Πανναυπλιακός την πρόκριση

Απέκλεισε τον Αστέρα Δρεπανιακό

Published

on

Μετά από αγώνα θρίλερ ο Πανναυπλιακός πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας επικρατώντας στα πέναλτι του Αστέρα Δρεπανιακού.

Ο Αστέρας προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες πήγαν με σκορ 2-2 στην παράταση, ο Πανναυπλιακός προηγήθηκε με 2-3 στο 114ʼ και το Δρέπανο ισοφάρισε με τη λήξη του αγώνα σε 3-3.

Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι όπου ο Κατσαούνης απέκρουσε δύο και έτσι με συνολικό σκορ 7-6 ο Πανναυπλιακός πήρε μια αγχώδη πρόκριση στην φάση των «8» του κυπέλλου Αργολίδας.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε ο Αστέρας και στο 3ʼ προηγήθηκε με κεφαλιά του Δρούζα από φάουλ του Γκιαούρη.

Το γκολ ανέβασε ψυχολογικά τους γηπεδούχους, που έφεραν σε δύσκολη θέση τον Πανναυπλίακό με την πίεση που άσκησαν σε όλο το γήπεδο.

Ο Πανναυπλιακός που φαινόταν καθαρά εκτός κλίματος, ισοφάρισε σε μια αντεπίθεση, στο 42ʼ με τον Αγγελόπουλο, που βγήκε μόνος με τον Ρόζη.

Όμως λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σαρρής πέτυχε το 2-1, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών και για επιθετικό φάουλ στην αρχή και για οφσάιντ στη συνέχεια, αλλά ο επόπτης Δαρσινός το θεώρησε κανονικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανναυπλίακός ανέβασε απόδοση και στο 57ʼ ο Αγγελόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Σταυρόπουλο. Το κτύπησε ο Λούπας και 2-2.

Στο 72ʼ ο Μπαδήμας βγήκε σε θέση τετατέτ από κάθετη μπαλιά, με τον επόπτη Χειβιδόπουλο να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον επιθετικό του Δρεπάνου, που όμως πρέπει να ήρθε από πίσω κανονικά.

Στο 90ʼ ο Σιγάλας από καλή θέση σούταρε στα χέρια του Κατσαούνη.

Στη παράταση το παιχνίδι έγινε ρώσικη ρουλέτα με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση και από τις δύο ομάδες.

Στο 97ʼ παράλληλη σέντρα του Μουσταφά, προβολή του Σταυριανόπουλου, έσωσε ο Κατσαούνης δίπλα στο δοκάρι.

Στο 105ʼ ο Σταυριανόπουλος βγήκε τετατέτ, αλλά έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Κατσαούνη.

Στο 114ʼ ο Νικολέτος προχώρησε κατά μέτωπο και με φοβερό σουτ έκανε το 2-3.

Στο 120′ έκανε το σουτ ο Γκιαούρης, η μπάλα κτύπησε στο κάθετο, στη συνέχεια σε κάποιο πόδι και κατέληξε στα δίχτυα.

 

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Ρόζης έκανε το 1-0, ο Λούπας το 1-1, ο Σταυριανόπουλος το 2-1, ο Αγγελόπουλος το 2-2, ο Κατσαούνης απέκρουσε το κτύπημα του Γκιαούρη, ο Νικολέτος το 2-3, ο Μουσταφά το 3-3, ο Καραγκούνης το 3-4 και με κακή εκτέλεση ο Μπαδήμας έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Κατσαούνη.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ: Ρόζης, Δρούζας (85ʼ Τράκας), Γατσάκος, Γκιαούρης, Μίχος (103ʼ Παναγής), Μουσταφά, Αντωνιάδης, Σταυρόπουλος, Σταυριανόπουλος, Μπαδήμας, Σαρρής (69ʼ Σιγάλας).

 ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Ταμπάκης (35ʼ Αγγελόπουλος), Μπαλάσκας, Γκολέμης, Ζίου, Καραμάνος, Μαρίνης (110ʼ Παπουτσής), Μπάρδης (85ʼ Ζαχαράκης), Καραγκούνης, Λούπας, Νικολέτος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply