Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Στα πέναλτι ο Ασπρόπυργος 5-4 το Λεωνίδιο(0-0 κ.δ., 1-1 παρ.)

Published

on

Πιο ψύχραιμος στη διαδικασία των πέναλτι ο πολύ καλός Ασπρόπυργος προχώρησε στο Κύπελλο, καθώς απέκλεισε με 5-4 (0-0 κ.δ., 1-1παρ.) το αξιόμαχο Λεωνίδιο.

Το 90λεπτο έληξε χωρίς σκορ, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 56’ με τον Καλέμι. Οι φιλοξενούμενοι στην παράταση κατάφεραν να προηγηθούν στο 98’ με τον Χιώτη. Οι Ασπροπυργιώτες στο 111’ είχαν και δεύτερο δοκάρι πάλι με τον Καλέμι, για να ισοφαρίσουν στο 115’ με περιπετειώδη τρόπο. Ο Λαμπρογιώργος εκτέλεσε πέναλτι (ανατροπή του Σιδηρόπουλου), με τον Παύλου να αποκρούει , αλλά ο ίδιος στην επαναφορά  σκόραρε από κοντά και ισοφάρισε.

Έτσι το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου η ομάδα των Νίκο Μουράτογλου και Σάκη Βερούτη αποδείχθηκε πιο εύστοχη σκοράροντας σε όλες τις εκτελέσεις με τους Κατσίκη, Κουσίδη, Σιδηρόπουλο, Νάκα και Λαμπρογιώργο.

Για το Λεωνίδιο του Γιάννη Μενεκούμη από την άσπρη βούλα ευστόχησαν οι Κυρίος Πετ., Κυρίος Π., Μπακάλης και Κιρβαλίτζε, για να αποδειχθεί μοιραίος ο Γιαννούσης που νικήθηκε από τον ηρωικό Τσακιλτζίδη.

Πολύ καλός ο διαιτητής Τσουκαλάς.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ(Νίκος Μουράτογλου): Τσακιλτζίδης, Σακελλαρίου, Σταγάκης, Ταράτσας, Σιδηρόπουλος, Καλέμι, Κατσίκης, Ντεντέι, Ζωγράφος, Καλογρίδης(69’ Λαμπρογιώργος), Μπέχλης(46’ Κουσίδης).

ΛΕΩΝΙΔΙΟ(Γιάννης Μενεκούμης): Παύλου, Λάτσης Γρ., Βρατάκης, Κυρίος Π., Τσεμπελής(119’ Μπουρνάκης), Γιαννούσης, Κιρβαλίτζε, Χιώτης, Κυρίος Πετ., Κυρίος Α.(69’ λ.τρ. Δολιανίτης, 119’ Λάτσης Γ.), Μπακάλης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ