Connect with us

stoplekto

Στα πέναλτι ο Απόλλων Χαλανδρίου

Published

on

Στο ‘Γρηγόρης Λαμπράκης’ ο Απόλλων Χαλανδρίου πανηγύρισε πρόκριση στα πέναλτι με 4-1 για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Οι ‘κυανόλευκοι’ αντιμετώπισαν τον Αστέρα Ζωγράφου και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Το σκορ άνοιξε ο Απόλλων στο 10′ με πλασέ του Παναγιώτου από πάσα του Ισμέρη, αλλά στο 25′ ο Νικολαΐδης ισοφάρισε σε 1-1 εκμεταλλευόμενος την σύγχυση στα καρέ του Ρήγα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά στο προβάδισμα στο 31′ και πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1 χάρις το εξαιρετικό σουτ του Ισμέρη από τα 35 μέτρα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση, όμως ήταν άτυχος καθώς οι Εξηντάρης και Μπούρας έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά και πλασέ αντίστοιχα. Τελικά, ο Νικολαΐδης, ξανά, λύτρωσε τους γηπεδούχους στο 83′ ισοφαρίζοντας με πλασέ πριν την έξοδο του Ρήγα. Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, το 2-2 παρέμεινε και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Εκεί, το συγκρότημα του Χαλανδρίου εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των ‘κυανέρυθρων’ και επικράτησε 4-1.

Σειρά των πέναλτι: Παναγιώτου (0-1), Κυριαζής (1-1), Λυμπερόπουλος Π. (1-2), Μπούρας (δοκάρι), Γαλανόπουλος (1-3), Στραβοδήμος (Ρήγας), Ισμέρης (1-4). 

Διαιτητές: Κωστούλας, Κασιμάτης, Στάμος.

Αστέρας (Πέτρος Σομπότοβιτς): Σιλβέρης, Στραβοδήμος, Αμπατζής, Παπαθανάσης, Κυριαζής, Ντάκα (46′ Εξηντάρης), Μπούρας, Καπλάνης, Νικολαΐδης, Παπαβασιλείου (75′ Γαλανός), Παπαδημητρίου (60′ Παπάζογλου).

Απόλλων (Αντώνης Ταβερνάρης): Ρήγας, Κωνσταντάκης, Οικονόμου (42′ Βλογιαννίτης), Κοτσαύτης, Γαλανόπουλος, Παναγιώτου, Παπουτσής, Λυμπερόπουλος Π., Κανδεράκης, Ισμέρης, Λυμπερόπουλος Κ. (60′ Δουλάμης).