Connect with us

stoplekto

Στα πέναλτι ο Αμπελακιακός 4-3 την Προοδευτική(0-0 κ.δ. και παρ.)

Published

on

Μετά από ένα πολύ δυνατό ματς, ο ψυχωμένος Αμπελακιακός απέκλεισε στο γήπεδο της Νίκαιας την Προοδευτική με 4-3 στα πέναλτι και προχώρησε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η κανονική διάρκεια και η παράταση του αγώνα έληξαν χωρίς τέρματα 0-0, ωστόσο και οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους.

Μόλις στο 1’ ο  Σταφσουλάι βγήκε τετ α τετ με τον Μπαντίκο, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στη συνέχεια οι «βυσσινί» έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο γκολκίπερ Καρνέσης φώναξε «παρών» στις προσπάθειες των Βασιλείου(32’) και Κολιόπουλου(30’).

Οι νησιώτες στο 45’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Τζιτζικαλάκη, αλλά ο Χαλούλος που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Μπαντίκο που απέκρουσε.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Γκόγκα με δεύτερη κίτρινη, αλλά παρόλα αυτά οι «βυσσινί» στάθηκαν πολύ καλά μέχρι το τέλος και της παράτασης.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι με τους νησιώτες να αποδεικνύονται πιο εύστοχοι.

Για τον Αμπελακιακό σκόραραν από τα έντεκα μέτρα οι Ράπτης, Σαρηγιάννης, Χαλούλος και Ζώτο Κίντο, ενώ αστόχησε ο Λέκκας(δοκάρι).

Για την Προοδευτική  βρήκαν δίχτυα οι Παναγιωτόπουλος, Τσίτος και Κύβελος, ενώ δεν πέτυχαν το στόχο οι Δηλαβέρης(απέκρουσε ο Καρνέσης) και Μπαντίκος(άουτ).

Άριστος ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Γκόγκα, Τασιούλης(105’ Αγγελόπουλος), Κότας(54’ Κύβελος), Τζιτζικαλάκης, Βασιλείου, Κερασίδης(84’ Θωμάς), Τσίτος, Τάκβο, Κολιόπουλος(71’ Παναγιωτόπουλος), Δηλαβέρης.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Λίτση(59’ Μπούτσης), Σγούρδας(97’ λ.τρ. Ζώτο Κίντι), Κοκλιώτης(59’ Ράπτης), Ζώτο Κέρκι, Σαρηγιάννης, Σταφσουλάι(73’ Λέκκας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply