Connect with us

stoplekto

Στα πέναλτι με 5-4 η ΑΕ Μοσχάτου την Κύπρο Κορυδαλλού

Published

on

Στα πέναλτι κρίθηκε η τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α’ Πειραιά . Νικήτρια αναδείχτηκε η ΑΕ Μοσχάτου που επικράτησε με 5-4 της Κύπρου Κορυδαλλού . Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν  1-1.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανοικτό , καθαρό  και από τις δυο πλευρές χωρίς σκοπιμότητες , που άρεσε στους λιγοστούς ( γύρω στους100 )φιλάθλους , που το παρακολούθησαν .

Οι Κορυδαλλιώτες ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 18’ με ωραίο σουτ του Κατσούλα έξω από την περιοχή…

Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης( 49’)  το Μοσχάτο ισοφάρισε . Μετά από κόρνερ του Μπαμίχα ο Σούφλας με κεφαλιά έγραψε το 1-1 .

Η ΑΕΜ στάθηκε καλύτερα στο β’ μέρος και θα μπορούσε να σκοράρει σε δυο περιπτώσεις , αλλά ο Κρασσάς αντέδρασε σωτήρια σε εκτέλεση φάουλ του Μπαμίχα στο 60’ και σε τετ-α –τετ με τον Μπόλη.

Ωστόσο την ευκαιρία του αγώνα έχασε η Κύπρος στο 86 ‘ όταν ο Καλικαντής  βγήκε μόνος του πλάσαρε τον Λιούμπη για να αποκρούσει πάνω στην γραμμή ο Φόνσος.

Στην παράταση η ομάδα του Νίκου Κούστα βρέθηκε  κοντά στην επιτυχία στο 95’ , αλλά την κεφαλιά του Παυλόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λιούμπης.

Δυο σπουδαίες ευκαιρίες  για τους Μοσχατιώτες στη συνέχεια με τον Μπαμίχα. Στην πρώτη ( 104’)   ο Κρασσάς απέκρουσε σε κόρνερ ,ενώ στην δεύτερη( 113’) το πλασέ  του παίκτη της ΑΕ  που μπήκε μόνος του πέρασε μόλις άουτ.

Στη διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της ΑΕ Μοσχάτου ( Σούφλας, Σουλάι, Κάραβος, Μπόλης , Μπαμίχα) ευστόχησαν και  στα πέντε που εκτέλεσαν  ενώ οι της Κύπρου Κορυδαλλού βρήκαν στόχο στα τέσσερα( Πέττας, Στούπης, Κατσούλας , Αλευρής) . Στο τελευταίο ο Παυλόπουλος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι , και όλα τελείωσαν εκεί….

Σωστή και ακριβοδίκαιη η διαιτησία του Κακριδή.  Χωρίς λάθη και οι βοηθοί Τζιλίρης και Γιαννίκος.

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Κρασσάς , Σιμάκου, Αλευρής, Πέττας, Καλικαντής, Κατσούλας, Βάσσος( 74’ Τζανόγλου) , Χατζημελετιάδης( 59’ Κόμης), Ταμπουράκης( 68’ Σκουρλής ) , Στούπης, Παυλόπουλος.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Λιούμπης, Φόνσος, Σκορδίλης, Σουλάι, Κάραβος, Μουρελάτος. Κωτσερίδης, Σούφλας, Μπόλης, Μπαμίχα, Δρυμούσης( 84’ Σόσαρι)