Connect with us

3ος Όμιλος

Στα πέναλτι η Παναχαϊκή 3-1 τον Τσικλητήρα(1-1 κ.δ. και παρ.)

Published

on

Στη διαδικασία των πέναλτι η Παναχαϊκή κατάφερε να αποκλείσει με 3-1(1-1 κ.δ. και παρ.) τον παθιασμένο Τσικλητήρα Πύλου και να προκριθεί στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Μετά από ένα “άγονο” πρώτο ημίχρονο , στην επανάληψη η Παναχαϊκή σκόραρε στο 58′ με τον Μωραΐτη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ λόγω συμμετοχής του Μαστραντωνάκη στη φάση που ήταν εκτεθειμένος.

Τελικά οι Πατρινοί άνοιξαν το σκορ στο 80′ με τον Στεργίδη, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα με τον Γραμματικόπουλο στο 84′ και να στείλουν το ματς στην παράταση.

Αμφόετερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες στην παράταση με σημαντικότερη το δοκάρι της Παναχαϊκής με τον Μαστραντωνάκη στο 101′.

Έτσι το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου εκεί “μίλησε” ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Σούλης Β. χαρίζοντας την πρόκριση με 3-1.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Ν. Κακαλέτρης): Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Ζαχαρόπουλος (65′ Σβίγγος), Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Κωστής (110′ Καραμπάς), Τσάτσος, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Κερμενίδης (70′ Μπίλιος)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Β. Σούλης, Αδαμόπουλος, Χούσα, Στ. Σούλης, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Βασιλείου (83′ Γκίνο), Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος (55′ Μαστραντωνάκης), Καθάριος (62′ Γεωργαντόπουλος), Μωραΐτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply