Connect with us

stoplekto

Στα ημιτελικά του Κυπ. Ερασιτεχνών το Κερατσίνι 1-0 την Καλαμάτα στη Μεσσηνία

Published

on

 

Η θριαμβευτική πορεία του φετινού Κερατσινίου συνεχίστηκε και στη Μεσσηνία. Οι «ροσονέρι» άλωσαν την  Καλαμάτα καταβάλλοντας στο 88’ την ομώνυμη ομάδα με 1-0 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΣ Επλίς Σκουτάρεως. Μεγάλη τιμή για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο,  και φυσικά δικαίωση για την ομάδα του Βασίλη Σπάθα, που συνεχίζει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Η «Μαύρη Θύελλα» στο πρώτο μέρος είχε ευκαιρίες με τον γκολκίπερ Μπότο να φωνάζει «παρών» όπου χρειάστηκε. Στην επανάληψη το Κερατσίνι ανέβηκε παίζοντας έξυπνα και με αντεπιθέσεις και κατάφερε να προκριθεί χάρη στο γκολ του νεοεισελθέντα Φούντα με κεφαλιά στο 88’.

Καλός ο διαιτητής Αγγελάκος(Αρκαδίας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Έλβιο Μάνα-Τάσος Χατζηαγγελής): Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Σταματελόπουλος, Νικολόπουλος, Καλαντζής, Βασιλόπουλος(89’ Σαραντόπουλος), Αθανασόπουλος, Τσουλάκος(65’ Νάτσης), Μπεγέτης(80’ Μερκούρης).

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Βασίλης Σπάθας): Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Νταουτάι(92’ Αγγελάκης), Μπατής, Βαττής, Διάκος(93’ Μαναριώτης), Ψυχογιός, Γκιάτης, Κιάφα(65’ Φούντας), Τουρνάς, Κουρκούτης.