Connect with us

4ος Όμιλος

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Τριγλια Ραφηνας

Published

on

Στα ημιτελική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε η Τριγλια Ραφήνας καθώς επικράτησε σε ένα συναρπαστικό ματς με 5-3 του Κασταριου, με τους κιτρινόμαυρους να νικούν και την… κούραση από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές ωστόσο έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Όσον αφορά τους νησιώτες παρότι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα μέτρα έχοντας μείνει πίσω στο σκορ με 0-2, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην επανάληψη αφού η ανωτερότητα των γηπεδούχων ήταν εμφανής.

Μόλις στο 8′ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Κότσι, με τον Παπαδόπουλο στο 10′ να γράφει το 2-0. Πάντως, οι νησιώτες δεν τα παράτησαν μειώνοντας στο 12′ με τον Μαλαφούρη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής 4′ αργότερα ισοφάρισε σε 2-2, με την Τριγλία να παίρνει και πάλι το προβάδισμα χάρις σε γκολ του Κότσι στο 23′. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους το σουτ του Παπαδόπουλου ανάγκασε τον Ποταμίδη να προβεί σε εκπληκτική επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58′ το σουτ του Λιβέρη πέρασε μόλις άουτ, με την Τριγλία να απαντάει στις ευκαιρίες λίγο αργότερα με σουτ του Κότσι που κατέληξε άουτ. Στο 76′ Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Ποταμίτη γράφοντας το 4-2, με τον Βασιλείου στο 84′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 5-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Λιβέρης με πλασέ.

Για την ημιτελική φάση του θεσμού, οι ‘κιτρινόμαυροι’ θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ιάλυσος-Ηρόδοτος.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Δήμιζας, Κάρδαρης, Μεϊμέρογλου (69′ Καραδέμητρος), Τερζής, Τσέπας, Τσάγκαρης, Κότσι, Κόντη, Μάλτσι (77′ λ.τρ. Σιάννης), Βασιλείου, Παπαδόπουλος (85′ Σολδάτος).

ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ: Ποταμίτης, Βάσσος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβέρης, Κουτσούλιας, Κουμιώτης, Αρκαδιανός, Κωστάκης, Μαλαφούρης (77′ Παραστατίδη), Ματαράγκας (59′ Δρόσος ), Λιβός (69 Διαμαντης)