Connect with us

stoplekto

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ ο Ηρακλής Ελευσίνας, 1-1 στη Νέα Πέραμο με τον Άτταλο

Published

on

Ο Ηρακλής Ελευσίνας  προκρίθηκε στους “4” του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στη Νέα Πέραμο με τον Άτταλο και πέρασε χάρη στο εκτός έδρας γκολ(0-0 ο πρώτος αγώνας).

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 33′ με τον Γεωργιάδη. Λίγο αργότερα(37′) ο Άτταλος σκόραρε από εκτέλεση φάουλ του  Απαζίδη, αλλά ο βοηθός Δημόπουλος ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Μαριόλη Ν. , που εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Τσακιλτζίδη. Για αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μιχάλη Κατσάφαρου έμεινε με δέκα στο 67′ λόγω αποβολής του Τσεβά για δεύτερη κίτρινη για θέατρο μέσα στην περιοχή, ενώ στο σύλλογο έχουν παράπονα, καθώς ισχυρίζονται ότι υπήρχε πέναλτι.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Σάκη Δέδε πίεσαν για την ανατροπή, αλλά ο Τσακιλτζίδης φώναζε “παρών” όπου χρειάστηκε. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να ισοφαρίσουν στο 92′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουσίδη , που δόθηκε για χέρι του Πατσιονίδη Κ.. Οι του Ηρακλή διαμαρτυρήθηκαν ότι είχε προηγηθεί στη φάση χέρι του Κουσίδη.

Παράπονα από τη διαιτησία του Αλιάγα έχουν και οι δύο ομάδες.

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ: Μουκέας, Χωραβάτης(46’ Λέζι),Παπαδόπουλος(71’ Τζελάι), Μαριόλης Γ., Καλαιτζίδης, Μπαγδάτογλου, Κουσίδης, Στρατιδάκης, Μαριόλης Ν, Απαζίδης, Χριστοδουλίδης(72′  Δρυμούσης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τσακιλτζίδης, Τζαφέρης, Κάτσος, Διγκράν, Πατσιονίδης Κ, Πέππας, Τσεβάς, Κόρμαλης, Κατσάφαρος (68’Γκόρος), Γεωργιάδης(78’ Μουράτι), Κώνστας(89’ Σκαμαντζούρας).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply