Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταυρόπουλος: “Να κερδίσουμε και να πετύχουμε το στόχο της ανόδου την Κυριακή”

Published

on

Η παρουσία του στην μεσαία γραμμή έχει εκπλήξει ευχάριστα τον Ισίδωρο Σταυριανό και τους συνεργάτες του που αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας.

Ο λόγος για τον χαρισματικό άσο της Ένωσης, Γιώργο Σταυρόπουλο, ο οποίος στα ντέρμπι με Ολυμπιακό Λιοσίων και Μικρασιατικό έδειξε την κλάση του ανακόπτοντας και οργανώνοντας το παιχνίδι των πρωτοπόρων του 1ου ομίλου.

Ο ίδιος με δηλώσεις του stoplekto.gr αναφέρθηκε στην εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του στην Καισαριανή λέγοντας: “Μπήκαμε πιο δυνατά και δείξαμε στον αντίπαλο ότι θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο. Το σκορ μας αδικεί αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και για εμάς. Έχουμε αρκετα έμπειρη ομάδα για να διαχειριστούμε το σκορ του 0-1 σε μια δύσκολη εδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα”.

Ερωτηθείς για την πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα στο β’ γύρο, ο νεαρός άσος είπε: ” Τελειώσαμε πρωταθλητές χειμώνα και ο σκοπός μας ήταν να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Από την αρχή της προετοιμασίας αυτός είναι ο στόχος της ομάδας, ο πρωταθλητισμός. Ξέραμε ότι δεν υπάρχει κάτι λιγότερο όποτε ο καθένας μας έπρεπε να δώσει το μέγιστο για να καταφέρουμε να φτάσουμε εδώ που βρισκόμαστε”.

Όσον αφορά το ματς που ακολουθεί με τη Δόξα Βύρωνος, ο Σταυρόπουλος πρόσθεσε: “Είναι ένα δύσκολο ματς. Θα γίνει σκληρό παιχνίδι και απο τις 2 ομαδες. Και οι 2 ομάδες τους 3 βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Εμεις θα μπούμε μέσα να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο μας. Δεν έχουμε κάποιο αλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας.Να κερδίσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, την άνοδο στην Γ’ Εθνικη”.