Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταυριανός: Ζητούμενο η διάρκεια

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Άγιου Ιερόθεου μετά την νίκη κόντρα στην Πεύκη, που είχαν σαν αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να διατηρήσουν την διαφορά τους από το 2ο Χαϊδάρι και να έχουν μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο. Η δημιουργικότητα, οι αρκετές ευκαιρίες και η απόδοση καλού ποδοσφαίρου ήταν τα στοιχεία που έβγαλε εντός αγωνιστικού χώρου το συγκρότημα των δυτικών προαστίων. Σίγουρα σημαντικό μερίδιο ευθύνης οφείλεται στον προπονητή των κιτρινόμαυρων, Ισίδωρο Σταυριανό, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Πεύκη λέγοντας:

Πιάσαμε καλή απόδοση στα πρώτα 20′ του αγώνα. Μπήκαμε δυνατά στο ματς, θα μπορούσε το σκορ να είχε ανοίξει νωρίτερα και να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση. Καταφέραμε και πετύχαμε ενα γκολ. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός από την πλευρά μας και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες έχοντας αρκετά λάθη στην ανάπτυξη μας διότι ο αντίπαλος και πάλι μας περίμενε στο μισό γήπεδο με σκληρή άμυνα και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.Στην επανάληψη, μετά τα πρώτα 15′ και με τις αλλαγές που κάναμε η ομάδα απέκτησε και πάλι φρεσκάδα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Θεωρώ ότι το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα’. Στη συνέχεια ο νεαρός προπονητής αναφέρθηκε στην αντίπαλη ομάδα τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: Πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλειά σε αυτή την ομάδα. Πρόκειται για νεανικό σύνολο και πιστεύω ότι στην πορεία θα μπορέσουν να ανακάμψουν βαθμολογικά και θα πάρουν τα ματς που χρειάζονται. Όσον αφορά την δική μας ομάδα, το ζητούμενο είναι να έχουμε συνέχεια ρυθμό, να μπορέσουμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς ανάλογα με τον αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε’. Ερωτηθείς για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο ο Ισίδωρος Σταυριανός δήλωσε:

Τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν και θα προσφέρουν λύσεις και μαζί με τους παίκτες που παρέμεναν στο σύλλογο θα γίνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και θα παρουσιαζόμαστε πάρα πολύ δυνατοί σε όλα τα παιχνίδια.