Connect with us

4ος Όμιλος

Σταυρακόπουλος ο εκλεκτός στον Ιερόθεο

Published

on

Σε ένα πρόσωπο νέο και φιλόδοξο εμπιστεύτηκε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας η διοίκηση του Άγου Ιερόθεου στη μετα.. Χατζηαλέξη εποχή. Συγκεκριμένα, αντικαταστάτης του Πειραιώτη προπονητή θα είναι ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος που έχει αναδείξει σημαντικές επιτυχίες κυρίως σε τοπικό επίπεδο μετρώντας δυο κατακτήσει πρωταθλημάτων σε Πειραιά και Αθήνα με τους Αετό Κορυδαλλού και Δόξα Βύρωνος.
Παράλληλα, έχει εργαστεί με επιτυχία σε Φωστήρα όπου αποχώρησε χωρίς να γνωρίσει ήττα αλλά και στους Αθηναϊκό και Ίκαρο Καλλιθέας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Ο Α.Ο. ΆΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την πρόσληψη του προπονητή, Βαγγέλη Σταυρακόπουλο. Ο ικανότατος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία μας το απόγευμα της Παρασκευης (2/12) και ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φωστήρας με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο 3ο όμιλο, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ίκαρο Καλλιθέας, Αθηναϊκό και Δόξα Βύρωνος (Πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΑ).

Την περσινή σεζόν εργάστηκε στον Αετό Κορυδαλλού με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε στα  μπαράζ ανόδου ως αντίπαλος με την ομάδα μας.
Η οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου καλωσορίζει τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο στην τεχνική ηγεσία και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.