Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταμπουλίδης: Πίστη στις δυνατότητες μας

Published

on

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Μικρασιατικού για τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στην Διάνα Ηλιούπολης την Κυριακή. Οι νεοφώτιστοι γνωρίζουν αρκετά καλά ότι το κίνητρο του αντιπάλου είναι μεγαλύτερο αφού παλεύει για την παραμονή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα από την Καισαριανή δεν θα αγωνιστεί για το αποτέλεσμα στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής του συλλόγου, Κώστας Σταμπουλίδης, ο οποίος τόνισε:
Είναι ενα ματς που έχουμε πει ότι κάθε νίκη θα μας φέρνει πιο ψηλά στην κατάταξη. Θα εξαρτηθεί από τη διάθεση και το κίνητρο που θα δείξουμε και το λέω αυτό διότι το κίνητρο από πλευράς αντιπάλου έιναι μεγαλύτερο αφού κάνει την δική του προσπάθεια για την παραμονή’. Ερωτηθείς εάν περίμενε ότι ο Μικρασιατικός πριν από την έναρξη της σεζόν θα είχε τόσο ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα, ο νεαρός προπονητής υπογράμμισε:
Πιστεύω πολύ στα παιδιά αφού δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις και βελτιώνονται. Δεν θεωρώ ότι αυτό που έχουμε καταφέρει είναι τυχαίο. Σίγουρα το γεγονός ότι είμαστε ψηλά μας ικανοποιεί, αλλά το σημαντικό είναι ότι πιστεύουμε στην ομάδα και καθημερινά σκοπός είναι να βελτιωνόμαστε. Μεγάλη επιτυχία είναι ότι η ομάδα έχει σωθεί και δεύτερον η θέση που κατέχει στην κατάταξη.
Αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση θα κάνουν οι Κραψίτης που ταλαιπωρείται από ίωση και Παούρης που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς.