Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταμπουλίδης: Βρισκόμαστε σε ένα… μεταίχμιο

Published

on

Χωρίς τον Βιντζηλαίο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού θα παραταχθεί ο Μικρασιατικός στο σαββατιάτικο ματς με τη Νέα Ιωνία για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Παράλληλα την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βουτυρά ο οποίος στο ματς με το Χαϊδάρι κληρονόμησε πρόβλημα τραυματισμού.
 Άπαντες στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων αναγνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα γεγονός που αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σταμπουλίδης, ο οποίος τόνισε:
Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία εάν η Νέα Ιωνία έχει μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Θεωρώ ότι κάθε ματς πρέπει να το κοιτάμε διαφορετικά και με μεγάλη προσοχή. Η Νέα Ιωνία είναι μια ιστορική ομάδα με μεγαλύτερες παραστάσεις και εμπειρίες από εμάς. Σίγουρα βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση όμως πρέπει να επανέλθουμε εντός έδρας σε θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα επειδή πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο ανάμεσα στις χαμηλές και στις υψηλές θέσεις θα πρέπει να διεκδικήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται’.