Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταθερά και ανοδικά ο Ήφαιστος

Published

on

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι ο Ήφαιστος επικράτησε με 3-2 της Ηλιούπολης στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται σε ανοδική πορεία μετά τις γιορτές κέρδισαν πέναλτι στο 17′. Ο Ζαμπαράς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Μουρκάκης από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ στο 18′. Οι φιλοξενούμενοι που έψαχναν διακαώς τη νίκη απάντησαν στο 22′ με πλασέ του Στεφάνου ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47′ ο Ρωμαϊδης βρήκε τον Μπότη για το 2-1, όμως οι κυανέρυθροι απάντησαν εκ νέου έντεκα λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάππου και αδράνεια της άμυνας. Στο 65′ αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες αφού ο Μπότης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά σε αντίπαλο και οι δύο ομάδες με δέκα παίκτες πλέον συνέχιζαν να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Τελικά η μπίλια έκατσε στην ομάδα του Περιστερίου, με τον Παπαευθυμίου να κερδίζει το πέναλτι και την αποβολή του Κωνσταντάρα για δεύτερο σερί παιχνίδι στο 88′. Ο Μουρκάκης ανέλαβε ξανά την εκτέλεση και υπέγραψε το τελικό 3-2 από την άσπρη βούλα, μια παράβαση που αμφισβήτησαν οι άνθρωποι του Ήλιου.

Ήφαιστος (Θ.Τρανός): Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου (12′ Παπαγιάννι), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ζαφειράτος, Μέξης, Κυριαζής, Τζαβάρας (46′ Παπαχρήστος), Μπότης, Παπαευθυμίου, Ζήκος (68′ Ρωμαϊδης).

Ηλιούπολη (Μ.Δωματιώτης): Κωνσταντάρας, Ζαμπάρας, Σταματόπουλος (68′ Θάνος), Χουχουλής, Αγοραστός, Κάππος, Γάγγος, Εστυλιανίδης, Στεφάνου (72′ Ορφανός), Δωματιώτης (81′ Κρίκος), Γεμιστός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply