Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στήνει γιορτή το Περιστέρι με Εθνικό Αστέρα

Published

on

Ο ΑΟ Περιστερίου υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα την Κυριακή 26 Απριλίου στις 16:30 για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου. Οι ”ροσσονέρι” μπορεί να μην πέτυχαν την επάνοδο τους στη Γ’Εθνική αλλά η φετινή τους πορεία θεωρείται ικανοποιητική και ελπιδοφόρα. Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου στον αποχαιρετιστήριο αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ηφαίστου έχει ετοιμάσει ορισμένες εκδηλώσεις για να γιορτάσει την φετινή πορεία.

Αναλυτικά, στον αγωνιστικό χώρο θα παρελάσουν όλες οι ακαδημίες του συλλόγου και στην συνέχεια θα πλαισιώσουν την είσοδο των δύο ομάδων ενώ θα παίξουν και ποδόσφαιρο μεταξύ τους. Επίσης θα υπάρξει δωρεάν παγωτό, πυροτεχνήματα αλλά και μπαλόνια. Καλούν λοιπόν τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο για να κλείσει όμορφα η χρονιά αλλά και να βοηθήσουν το συγκρότημα του Σάκη Σάσσαλου να φτάσει στη νίκη.

Με νίκη απέναντι στον ουραγό Αστέρα, ο Όμιλος που δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα θα τερματίσει δεύτερος. Τέλος, το τεχνικό επιτελείο θα δώσει την ευκαιρία για άλλη μια αγωνιστική σε νέα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους.

Photo: Sportifico.gr 

Το παγωτό είναι μια προσφορά από το Σοκολατένιο Σπίτι (Γιαννιτσών 105).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply