Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Στέφθηκε πρωταθλητής ο Μανδραϊκός

Published

on

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης(23/5) στο Φράγκειο γήπεδο της Μάνδρας, η φιέστα του Μανδραϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική.

Αρκετοί φίλοι του συλλόγου ήρθαν στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουν μαζί με την αγαπημένη τους ομάδα αυτή την επιτυχία.

Μεταξύ άλλων, την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Θανάσης Μπούρας, η δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ιωάννα Κριεκούκη, η διοίκηση της ΕΠΣΔΑ,  ο αρχιδιαιτητής της Ένωσης Νεκτάριος Παστρωμάς, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος και ο γνωστός  αθλητικογράφος Αντώνης Δαρζέντας.

Από την διοίκηση του Μανδραϊκού βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο η Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ιωάννα Κρεκούκη, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, ο γνωστός εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος και ο υπογράφων.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον πρωταθλητή της Β’ ΕΠΣΔΑ Αστέρα Μαγούλας, με το ματς να διαρκεί 70′.

Για την ιστορία ο Μανδραϊκός επικράτησε με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Μονέ(17′,18′) και ένα του Λελούδα(9′).

Το αγώνα διηύθυνε ο διαιτητής Φίτσας, με βοηθούς τους Πλάκα και Φαρμάκη.

Οι έντεκα που επέλεξε ο Θεόφυλος Καλύβας ήταν οι Μπαλασάκης, Θεοδωρόπουλος, Τζαφεράκος, Έβερετ, Τύρπος, Μπούσης, Βούκα, Χόρβατ, Μονέ, Λελούδας, Τούσης. Ακόμη αγωνίστηκαν  οι Βλαχόπουλος, Τοπτίδης, Βυθούλκας, Γκίνης, Παπαδάκης, Πορανίδης, Καμπάσης, Γεωργιάδης και Κούστας.

Ο τεχνικός του Αστέρα Γιώργος Αδάκτυλος ξεκίνησε τους   Παπακωνσταντίνου, Ηλιόπουλο, Κουσιορή, Βάση Χ., Λογοθέτη Φ., Χαραλαμπίδη, Χαλκίδη, Λογοθέτη Αγ., Λογοθέτη Αν., Μεϊμαρίδη, Βάση Η., ενώ αγωνίστηκαν και οι Ρόκας, Σούτας, Γιότι, Αδάμ, Μουζάκης Χαλβατζίου Μ., Παλγγίνης Α., Κορωναίος, Παλλιγγίνης Γ. και Καραμπίνης.
Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε η στέψη του πρωταθλητή, με  σαμπάνιες να ρέουν και τους παίκτες να πανηγυρίζουν αγκαλιά με το Κύπελλο σαν μικρά παιδιά, μαζί με τον προπονητή Θεόφιλο Καλύβα, ενώ αποθεώθηκε και ο Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Παπαδάκης.
Αργότερα το γλέντι μεταφέρθηκε στο γνωστό εστιατόριο της πόλης “Ελιά”, όπου η διοίκηση παρέθεσε συνεστίαση στους πρωταθλητές.