Connect with us

stoplekto

«Στάση» Ελευθερούπολη για το Παλαιό Φάληρο!

Published

on

Η Ελευθερούπολη έμελλε να είναι η ομάδα που θα υποχρεώσει σε ήττα το «ξέφρενο» Παλαιό Φάληρο. Η ομάδα του Γαληνού Νικολαΐδη πέτυχε σπουδαίο τρίποντο 2-0 μέσα στη Νέα Ιωνία και εδραιώθηκε στη τέταρτη θέση έχοντας 17 βαθμούς. Μικρό το κακό για το σύνολο του Γιάννη Γαζή που παρέμεινε πρώτο με 27 πόντους και στο +7 από τον δεύτερο Απόλλωνα Χαλανδρίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους» ο Γκώνος, ο οποίος στο 45’ κέρδισε πέναλτι από τον Καραμαλίγκα για να κάνει το 1-0 ο Μολφέσης από την «άσπρη βούλα», ενώ στο 79’ έχοντας «σύμμαχο» τη τύχη και την… πλάτη του Τοπάλλι σημείωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Ματσούκης Κ., Κασιμάτης Α.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γαληνός Νικολαΐδης): Μολφέσης, Δαυίδ, Ζαχαρόπουλος (46′ Τσούκας), Φατούρος, Γκόλιας, Μακρής, Γκώνος (85′ Καρυπίδης), Τσουτσουδάκης, Χαλάς, Θανασάι, Δρυμωνίτης Ν. (46′ Δρυθμωνίτης Θ.).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Καραγιαλάνης (46′ Λουμίδης), Τοπάλλι, Μεμπελίκας, Κοθράς, Ασλανίδης, Κέντρος (57′ Τρυφωνίδης), Μαρούσης, Γκιόλας (59′ λ.τρ. Βλάμης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.